Gudrun Schyman ska tävla i TV-programmet "Let´s dance" i vår. Att döma av uttalanden hon gjort verkar hon se sin medverkan som en del av partiet Feministiskt Initiativs valkampanj.
Då väntar vi bara på att andra ledande politiker meddelar till vilka TV-program de förlagt sina kampanjaktiviteter.
Jag har några förslag.

Lyxfällan - Mona Sahlin
Mona Sahlin berättar om tiden som egen företagare under sin Toblerone-time-out. Miljonlönen. Konkursen. Hur kändes det? Vad borde hon ha gjort?

Efterlyst - Thomas Bodström
Lämpligt program för en advokat. Sidoinkomsterna gör före detta justitieministern till Sveriges mest inkomstbringande riksdagsledamot. Var är han när han inte är i riksdagen?

Ullared - Göran Hägglund
Lanserar sig som en politiker för "verklighetens folk", i konflikt med den kulturradikala eliten. Ullared är så folkligt att det nästan känns overkligt.

Grannfejden  - Anders Borg
Finansministern har hamnat i ännu ett gräl med Svenskt Näringsliv. Att använda konflikten för att få TV-tid vore väl en bonus han kan acceptera.

Robot wars - Thomas Östros
Socialdemokraternas talesman i ekonomiska frågor har alltid en förprogrammerad reaktion på regeringens politik. Har möjligen utvecklat AI, artificiell intelligens, men använder den inte.

Teletubbies - Fredrik Reinfeldt
Ser ofta ut att behöva en tubbiekram.

I Zlatans fotspår - Lars Ohly
Medan företrädaren Gudrun Schyman dansar för feminismen kan nuvarande vänsterledaren ännu en gång dra valsen om hur han spelat fotboll med Nacka Skoglund.

Fråga Olle - Maud Olofsson
Centerledaren kan fråga sin företrädare hur partiet väljare kan föröka sig. Stupar på att Olof Johansson inte vet hur man gör.
Och till sist: Jo, jag är medveten om att rubrikens udd kan riktas även mot denna text. Jag bjuder på det.