KLART Han blir platschef på Gotlands Media

Nu är det klart vem som blir platschef på Gotlands Media efter att vd Tiina Mykkänen lämnar. ”Jag ser fram emot uppdraget”.

Gotland 11 november 2019 11:15

För två veckor sedan meddelande Gotlands Medias vd Tiina Mykkänen att hon lämnar sitt uppdrag, och att vd-rollen tas över av NTM-koncernens operativa chef Lina Hedenström.

Samtidigt aviserades att en ny tjänst som platschef skulle tillsättas.

Nu är det klart att det blir marknadschefen Johan Mattisson, 45, som får ta rollen som lokalt operativ chef för Gotlands Media.

­– Jag är väldigt glad och ödmjuk inför mitt nya uppdrag som platschef på Gotlands Media. Att tillsammans med övriga medlemmar i ledningsgruppen få möjligheten att förverkliga de idéer och strategier som vi har för att bibehålla ett långsiktigt hållbart mediehus är oerhört inspirerande.

– Vi har alla möjligheter att lyckas. Kompetensen i huset är hög och vi ska se till att den nyttjas på bästa sätt framåt.

Johan Mattisson började på Gotlands Media 2014 som marknadschef och har sedan dess ingått i ledningsgruppen som även består av försäljningschefen Mikael Ogestad och redaktionscheferna Ulrica Fransson och Mats Pettersson.

I mediehuset Gotlands Media ingår varumärkena Gotlands Tidningar, Gotlands Allehanda, Helagotland.se, Gotland.net, Gotland Just nu, Affärslivgotland och Gotland Factory.

Så jobbar vi med nyheter

Ämnen du kan följa
Gotlands Media
Krönika

Linus Ehn: Jo, visst minns man det här 2009–2020

Läs mer!

Tidningsbudet blev strandsatt – så fördrev hon tiden • Färjan har aldrig tidigare stått stilla i över ett dygn

Nedblåsta segelbåtar och totalhavererade terminalgrindar – så drabbades Gotland av stormen

Fastighetsaffärer

Kedjehus på 62 kvadratmeter sålt i Visby - priset: 7 000 000 kronor

Fastighetsaffärer

Nya ägare till fastigheten på Lärbro Storugns 3118 i Lärbro - prislappen: 2 200 000 kronor

TV + BILDER • Stormskador på hamn och kryssningskaj – Bumlingar på 1,5 ton kastades upp

Visa fler