Han går in i styrelsen för Tillväxt Gotland

Marknadschefen på ett av Gotlands större företag föreslås nu att gå in i styrelsen för Tillväxt Gotland. "Blev glad och nervös när jag fick frågan", säger han.

26 oktober 2018 09:05

Tillväxt Gotlands styrelse består i dag av 10 personer. Nu är det klart att ytterligare en person kommer att finnas med i styrelsen. Johan Granath, marknadschef på Geab, kommer att gå in i styrelsen för Tillväxt Gotland. Fram tills årsstämman kommer han att sitta med som adjungerad.

– Jag blev både glad och nervös när jag fick frågan av Tillväxt Gotland. Glad för att jag

personligen men även GEAB brinner för utvecklingen av Gotland och nu får jag möjligheten att påverka den ännu mer än tidigare. Nervös för att ett stort ansvar nu ligger på mina axlar men med den kompetens och driv som finns inom Tillväxt Gotland kommer detta att bli riktigt bra och jag ser fram mot att lära känna alla i styrelsen, säger Johan Granath i ett pressmeddelande.

Tillväxt Gotlands ordförande Paul "Dino" Larsson är glad över att Johan Granath kommer in i styrelsen:

– Geab är ett av öns största företag och arbetsgivare. I samtalen om att utveckla det

gotländska näringslivet är de en självklar samtalspart. Dessutom är Johan kompetent inom många områden och blir ett bra komplement till övriga i styrelsen, säger han.

Styrelsen för Tillväxt Gotland

Paul "Dino" Larsson, ordförande, Magnus Larsson, Christer Bruzelius, Dan Kolmodin, Therese Appelqvist, Catharina Hellström Engström, Marie Walleberg, Murat Eldenblom, Mathias Cöster samt Martin Becker.

Så jobbar vi med nyheter
Simon Frid