Vill du bada? Här kan du få bättre koll!

Under onsdagen såg en ny grupp på Facebook dagens ljus. I den öppna gruppen kan du reda på mer om badtemperaturer och fler nyttiga saker om Gotlands underbara stränder.

23 juni 2018 11:50

På onsdagen startade besöksnäringsportalen Gotland.net gruppen "Bada på Gotland" på Facebook. Syftet med gruppen är att alla ska kunna ta del av badtemperaturer och andra saker om stränderna på Gotland. Gruppen kommer alltid vara öppen för alla att gå med i.

HÄR ÄR LÄNKEN TILL BADA PÅ GOTLAND!

– Det finns ett stort intresse, givetvis, för Gotlands stränder, temperaturer, algkoll och vad som händer. Vi kan tyvärr inte vara överallt, men med allmänhetens hjälp kan vi tillsammans skapa en fin och användbar grupp för alla oss som älskar strandliv och bad, säger Mats Pettersson, redaktionschef på Helagotland.se och ansvarig utgivare även för Gotland.net.

LÄS MER: Gotland.nets stora badguide, tips om stränder och kartor!

Han säger att man även kommer att dela artiklar och andra saker som finns på Gotland.net.

– Vi har också otroligt mycket material på vår besöksportal Gotland.net som handlar om bad, stränder, kalkbrott och allt sådant. Med kartor och tips. Det här är ett bra sätt för oss att sprida det materialet som finns där helt gratis, säger Mats Pettersson.

Så jobbar vi med nyheter
Simon Frid

Ämnen du kan följa