Trafikolycka vid Mästermyr - tre personer till sjukhus

Tre personer har förts till Visby lasarett med ambulans efter en trafikolycka vid Mästermyr. Enligt räddningstjänsten har ingen av dem livshotande skador.

Trafikolyckan inträffade strax efter 18 på fredagen.

Trafikolyckan inträffade strax efter 18 på fredagen.

Foto: Lasse Linusson

Hemse2020-07-31 18:38

Larmet kom 18.27 och enligt de första uppgifterna från SOS Alarm rörde det sig om en trafikolycka med flera personbilar inblandade. Olyckan inträffade på väg 530, vid korsningen med väg 520.

– Det är en bil som ligger upp och ner i korsningen vägen Levide-Silte. Det ser allvarligt ut, räddningstjänstens personal bär en man på en bår till en ambulans, säger ett ögonvittne.

Tre brandbilar och två ambulanser var då på plats. Enligt uppgift från räddningstjänsten skulle trafiken släppas på vid 19.40-tiden.

– Vad som ligger bakom olyckan är ännu oklart, uppgav Anna Westberg, vid polisens länskommunikationscentral, drygt en timme efter olyckan.

Under natten mot lördagen kunde polisen meddela att de har upprättat en anmälan om att en av förarna inte har iakttagit väjningsplikt och vållande till annans kroppskada. 

– Sen får vi fortsätta utredningen och höra de andra inblandade, säger Marcus Olofsson, stationsbefäl vid polisen på Gotland. 

Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!