Här är alla vinnare på Företagardagen

Som vanligt avslutades Företagardagen på torsdagen med galamiddag och prisutdelning på Wisby Strand. Här är listan över samtliga som prisades under kvällen.

Rumblewood prisades som Årets unga företagare på Företagardagen. Priset togs emot av Jacqueline Ragheb och Saša Jancic.

Rumblewood prisades som Årets unga företagare på Företagardagen. Priset togs emot av Jacqueline Ragheb och Saša Jancic.

Foto: Emil Lundberg

Visby2019-10-17 22:30

Årets unga företagare - Rumblewood

Ur motiveringen: "Årets unga företagare gör inte bara världen lite vackrare utan skapar varje dag en del av Gotland och världens historia. Förr skrevs historia på grottväggar, idag gör vi storytelling med hjälp av rörliga filmer".

Årets samhällsengagemang - Visby Roma Hockey

Ur motiveringen: "För deras arbete med att samla in pengar och göra aktiviteter tillsammans med verksamheten på Visby lasaretts barnverksamhet."

Årets marknadsförare - Guteglass

Ur motiveringen: "Med gamla traditioner i samspel med aktiv och engagerad marknadsföring gör det vinnande företaget en iskall produkt till något hett och eftertraktat."

Årets exportföretag - Slite stenhuggeri

Ur motiveringen: "Ett anrikt företag som genom sina idéer, sitt starka varumärke och sina unika produkter även tagit med sig det gamla in i framtiden samt vågat prova nya samarbeten och genom dessa satsningar har de lyckats på den internationella marknaden."

Årets tjänsteman - Jörgen Bentzler, Region Gotland

Ur motiveringen: "Framgångsfaktorerna: en stark, tydlig och långsiktig samverkan med näringslivet, en förmåga att knyta till sig och utveckla ett bra team, en förmåga att följa och möjliggöra utveckling för varje student."

Årets Durabel - Gute kyltjänst AB

Ur motiveringen: "Vinnaren har skapat god ekonomisk tillväxt i en bransch där teknikutvecklingen här hög och kompetenskraven ständigt ökar."

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om