"Jätteviktigt att lyfta fram de som gör goda insatser"

Årets gala för Hela Gotlands hjälte närmar sig, och nu är det bara en vecka kvar att nominera din hjälte! "Jätteviktigt att lyfta fram de som gör goda insatser i samhället".

5 januari 2018 18:10

Den 22 februari ska Hela Gotlands hjälte utses, vid galan som för tredje året i rad hålls på Clarion Hotel Visby. Och det är ni läsare som nominerar hjältarna. Än finns tid att göra det, fram till nästa fredag den 12 januari kan vem som helst nominera sin hjälte här.

Trygghetssponsorn Länsförsäkringar Gotland delar ut 10 000 kronor till vinnaren av Hela Gotlands hjälte. Vd:n Mariette Nicander har varit med i juryn där man utser vinnaren de senaste två åren.

– Det finns alltid hjältar överallt ute i vardagen, och vi tycker att det är jätteviktigt att lyfta fram de här som gör goda insatser i samhället. Vi vill vara med och bidra till det arbetet, säger hon.

Många gärningar kan platsa i en tävling för hjältar menar hon, men de två hjältepris som delats ut de sista åren har båda varit vid livsavgörande händelser.

– Jag har ju varit med i två år, och båda de tidigare vinnarna har varit med och räddat liv i sina gärningar. Det är helt fantastiskt, säger hon.

Vid årets hjältegala kommer Länsförsäkringars vice vd Mikael Swenson att vara med och dela ut priset.

Vinnaren får förutom 10 000 kronor också priser från Destination Gotland, Gotlands Media och Clarion Hotel. Alla hjältar kommer att hyllas på prisutdelningen som hålls i Vinterträdgården på Clarion den 22 februari.

Nominera din hjälte här!

Så jobbar vi med nyheter
Dennis Pettersson