WEBB-TV: Två poäng av Johan Larsson i 5-3-segern

Johan Larsson har haft det lite trögt med poängmakeriet under årets säsong i NHL, men natten mot tisdagen noterades han för sitt fjärde mål för säsongen, samt en assist, när Buffalo besegrade Toronto.

6 mars 2018 09:16

Johan Larsson stod för en bra insats när Buffalo besegrade Toronto under natten mot tisdagen med 5-3. På sina dryga 20 minuters istid noterades Larsson först för en assist på Jason Pomenvilles 2-0-mål, och sedan stod han själv för 5-2-målet i den tredje perioden, då han tryckte in en retur under Torontos danske målvakt Fredrik Andersen (Se målet i spelaren här ovanför). Målet var Johan Larssons fjärde för säsongen, och han står nu noterad för totalt 14 poäng på 62 spelade matcher.

Trots att det gått trögt med poängproduktionen för den 25-årige gotlänningen den här säsongen finns det ändå goda chanser att det här blir hans poängmässigt bästa säsong än så länge under NHL-karriären. Säsongen 2015-2016 är hans bästa hittills, och då noterades han för 17 poäng. Han har alltså ett par månader på sig att skrapa ihop fyra poäng till för att passera den siffran.

Så jobbar vi med nyheter
Emil Lundberg