Här är gästerna i Mediabaren Special!

Regionstyrelsens ordförande Eva Nypelius, oppositionsrådet Meit Fohlin och regionrådet Jesper Skalberg Karlsson gästar Mediabaren Special.

Gotland 13 maj 2020 16:44

Mediabaren Special sänds direkt på Helagotland.se klockan 13.30 på torsdagen, och programmet går även att ses i efterhand och är upplåst även för ickeprenumeranter.

Programledare är som vanligt redaktionschef Mats Pettersson.

– Vi har hittat ett bra format och har fått väldigt positiva reaktioner på våra tidigare program. Det finns ett stort behov av information i dessa tider, och den här gången har vi valt att bjuda in några av öns tyngsta politiska krafter, säger han.

Regionstyrelsens ordförande Eva Nypelius (C) har varit med tidigare i Mediabaren Special.

– Men det har runnit en del vatten under broarna sedan dessa, krisen har fördjupats och läget är ett annat. Därför känns det givet att hon deltar igen för att ge sitt perspektiv på krisen, säger Mats Pettersson.

Regionrådet Jesper Skalberg Karlsson (M) och oppositionsrådet Meit Fohlin (S) har dock inte varit med tidigare i dessa specialprogram.

– Det råder en slags borgfrid inom politiken just nu, även om man naturligtvis har olika åsikter om vissa saker. jag är nyfiken på hur man lyckas enas bakom kulisserna och samarbeta över partigränserna för Gotlands bästa.

– Samtidigt finns det tusen frågor att ställa, om näringslivet, sommaren, oron som alla känner och vägen framåt. Jag förväntar mig inte att de har alla svar, men jag hoppas på en bra och givande diskussion där alla får komma till tals och som också blir intressant för våra tittare, säger Mats Pettersson.

 

Mediabaren Special

Dag: Torsdag.

Tid: 13.30 live. Programmet kan ses i efterhand.

Plats: Sänds från Wisby Strand på Helagotland.se.

Medverkande: Mats Pettersson (programledare). Eva Nypelius (C), Meit Fohlin (S), Jesper Skalberg Karlsson (M). Reserv för Meit Fohlin som haft förkylningssymptom tidigare i veckan är partikamraten Filip Reinhag.

Johan Kurelid

Ämnen du kan följa
Läs mer
Budget

Stora underskott och oroliga tider för regionen

Gotland

Så mycket har Gotlands befolkning ökat

Gotland

"En miljon kronor verkar inte räcka på långa vägar"

Ledare

Mats-Ola Rödén vill gå från rött till svart

Bro

Beslut om nya bostäder i Bro

Visa fler