Bilder: Häng med in i Flexhusets nya butiker

Efter en elva år lång process är det nästa vecka dags att öppna de första butikerna på Flexhusets handelsplats. Två butiker som delar på 5 000 kvadratmeter butiksyta.

19 oktober 2017 15:08

De slutliga förberedelserna pågår för fullt inne i Flexhuset. Det mesta har kommit på plats inför öppnandet kommande onsdag.

– Vi har fortfarande lite kvar att fixa men det ska inte vara några problem, säger Jonathan Carlzon på Gotland Investment AB.

En av de som håller på som bäst att ställa det sista i ordning är Anna Nilsson, EM möbler. Hon är full av förväntan inför öppnandet nästa vecka.

– Det känns jättebra och jag tycker att vi ligger bra i fas, det är några smågrejer som fortfarande ska komma på plats. Det ska bli jättespännande att se hur det tas emot av kunderna. Helst skulle vi vilja slå upp portarna redan nu och visa hur fint det är här inne, säger Anna Nilsson.

I första etappen är det Elon/Euronics och EM möbler som slår upp dörrarna.

– Det känns väldigt bra att närma sig målet, säger Kenneth Carlzon.

De har som mål att kunderna ska få ett mervärde när de besöker butikerna.

– Med jämna mellanrum kommer vi ha happenings, vi vill att man ska komma hit och trivas med hjälp av mjuka värden och njuta av miljön, säger Jonathan Carlzon.

Jonathan och Kenneth Carlzon betonar att de två butikerna inte är att förväxla med den tilltänkta gallerian, som är planerad att huseras i en annan del av den rymliga fastigheten.

– På sikt är målet att öppna gallerian, men det kommer i nästa fas, säger Jonathan Carlzon.

I och med nästa veckas öppnande har det också skapats sju nya arbetstillfällen.

– Det är roligt att kunna bidra med det, säger Kenneth Carlzon.

Så jobbar vi med nyheter
Jonas Bäckström