Nu startar hon nytt företag

Susanne Liljenberg, som står bakom Leva Kungslador och även har grundat inredningskedjan Granit, startar nu ett nytt bolag tillsammans med tre andra gotlänningar.

15 oktober 2017 12:09

Hudvårdsprodukter står i fokus när gotlänningarna Susanne Liljenberg, Mark Ingelse, Monika Werkelin och Ann-Sofie Selling nu startar företaget HynE AB med huvudkontor i Visby.

Under ett års tid har de arbetat för att ta fram och utveckla sina produkter. Hyaluronsyra som tidigare använts inom kirurgi blir nu en viktig komponent i företagets nya hudvårdsserie.

– Jag brinner för att bygga stora skalbara varumärken och nu är det 20 år sedan sist som jag och min kollega Anett Jorméus grundade inredningskedjan Granit, som i dag finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Tiden är inne för att sätta ett nytt internationellt varumärke på kartan, säger Susanne Liljenberg i ett pressmeddelande.

Produkterna kommer först att säljas via företagets webbutik samt hos återförsäljare men inom kort planerar företagarna att öppna egna butiker.

Nu ser de fram emot att lansera sina produkter på marknaden med start i Sverige för att sedan fortsätta internationellt.

– Att kunna arbeta från Gotland med hela världen som arbetsfält känns spännande, säger Mark Ingelse i pressmeddelandet.

Så jobbar vi med nyheter
Anna Ekeroth

Ämnen du kan följa