92 möjligheter hade under sin senaste inspirationsdag i januari 2018 över 500 besökare. Trygga i sin roll som inspiratörer vill nu initiativtagarna utveckla evenemanget.

Läs också: 92 möjligheter drog fullt Wisby Strand

– Efter de här tre första åren har vi funderat på hur vi kan vara modiga och ta nästa steg med 92 möjligheter, säger Oskar Lindehejd, en av initiativtagarna av 92 möjligheter.

För att i högre utsträckning möta besökarnas efterfrågan gällande innehåll har man samlat deras egna önskemål genom utvärderingsenkäter som skickats ut till deltagarna efter varje genomförd inspirationsdag.

– Utifrån den feedbacken så känner vi att här finns ett tillfälle att skapa ett nytt värde för gotlänningar genom att lägga till det som dom själva vill ha under 92 möjligheter, säger han.

Den 25:e oktober presenteras innehållet för den kommande inspirationsdagen som kommer att äga rum den 15 januari 2019. Grunden kommer fortfarande bygga på tre huvuddelar; kunskap, inspiration och nätverkande, men Oskar Lindehejd är förtegen kring innehållet.

– Jag vill inte avslöja för mycket just nu men vi drar jämförelsen med en butik som byggs om. Vi har slagit upp täckpapp i fönstren och när du kommer tillbaka kommer du mötas av en helt ny butik men kommer känna igen varorna och personalen i butiken, säger han.

Under den senaste inspirationsdagen gästades 92 möjligheter av partiledaren Annie Lööf (C) och näringsminister Mikael Damberg (S).