Stort intresse för klassiska restaurangen

Sedan Majstregården gått ut till försäljning för 5,5 miljoner kronor har många spekulanter redan börjat titta på restaurangen. Det finns även ett stort intresse för verksamheten att leva vidare.

9 oktober 2018 14:05

Restaurang Majstregården på storsudrets sydspets, lades ut till försäljning i slutet av september efter att ägarna Gabriella Löf och Göran Nyqvist beslutat sig för att dra sig tillbaka. Fastigheten ligger nu ute för 5,5 miljoner kronor och enligt mäklare Håkan Ericsson finns ett stort intresse.

– Försäljningen uppmärksammades av många, vilket i sin tur har skapat ett stort intresse. Jag har varit i kontakt med några intressenter. Men just för den här fastigheten med det unika läget kommer det ta tid. Så något konkret besked hur affären går kan jag inte ge.

LÄS ÄVEN: Majstregården får nej till utbyggnad

Kring utgångspriset menar Håkan Ericsson att det ännu är för tidigt att spekulera om den slutgiltiga prislappen kommer att överstiga 5,5 miljoner.

– Det hela är en lång process med att presentera budget för att sedan kunna få ett lån av banken och så vidare. Jag kan inte svara på hur det kommer bli med priset. Det finns en möjlighet att priset går upp om den skulle gå ut på aktion. Men än så länge har ingen av de intresserade lagt något bud.

I dagsläget ser det ut som att restaurangen kommer att leva vidare även med nya ägare.

– De intressenter jag har talat med har alla varit intresserade att fortsätta verksamheten.

Så jobbar vi med nyheter
Filip Magnusson