Har gotlänningarna sett allt?

Gotland2009-02-19 04:00
Vi frågade några gotlänningar på stan om de har sett alla sevärdheter på Gotland, och om det finns något här som de skulle vilja, eller kanske tycker att de "borde", göra?
Benny Håkansson, Visby:
- Lummelundagrottorna och ängen och sånt såg man med skolan. Men jag skulle vilja hänga på en arkeologisk undersökning, som amatör, det är fascinerande. Tror att jag kan mitt Gotland annars.
Else Uddin, Visby:
- Nej, inte allt, men pärlorna har jag sett. Kyllaj till exempel, och hela norra Gotland, och Karlsöarna och Sandön har jag besökt. Kommer inte på något speciellt jag skulle vilja se men visst finns det ställen kvar.
Birgitta Espegren, Vibble:
- Nej, det finns otroligt mycket som jag inte har sett, jag tycker om havet och naturen. Men turistattraktionerna känner jag till. Och jag skulle vilja åka till Gotska sandön.
Bengt Boberg, Öja:
- Nej, jag tror inte att jag har sett allt, inte Gotska sandön till exempel, jag ser fram emot att åka dit. När folk kommer på sommaren och frågar har man dålig kunskap. Jag bor nästan vid Hoburgsgubben, det är ett bra turistmål med fin natur runt omkring, liksom Holmhällar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om