Till minne av Lars-Erik Ahlgren

Behöver inte beskrivas

Behöver inte beskrivas

Foto: Boy Larsson

Minnesord2024-01-05 03:00

Lars-Erik Ahlgren, 1942 - 2023 har lämnat oss nära och kära till stor saknad. Jag kände Lars-Erik i nästan 50 år, som en god vän med humor. Vi brukade träffas på Stora Coop minst en gång i veckan, när han och hustrun Birgit var där och handlade. Då hade vi många roliga pratstunder och historier att berätta om i caféet. Det gav anledning till många skratt. Jag brukade kalla honom för Taxi-Kalle.
Jag var många gånger hemma hos familjen och åt god mat som Birgit lagat.
Lars-Erik var alltid mån om de funktionshindrade och de gamla och att de fick god hjälp och vård. Han arbetade på Visby mejeri och sen körde han taxi större delen av sitt liv. Han hade många roliga berättelser om sitt liv med taxi-minnen och han hade också sin gamla bil, en Morris, som han var stolt över.
Sista gången vi träffades hemma hos familjen var då jag fyllt 75 år och ville bjuda på tårta. Humöret var bra, men jag märkte att Lars-Erik var trött, inte riktigt den glade Lars-Erik. Det här hände i november. När jag tackade för mig sa jag: Vi syns till jul! Det gör vi, svarade Lars-Erik. Några veckor senare meddelade hustrun Birgit, att han hade lämnat oss.
Tack för alla år vi känt varandra. Du kommer att finnas i mitt hjärta livet ut som en god vän.
Vila i frid 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!