Akrobatiska övningar pÄ bildÀck

InsÀndare2019-11-21 07:00
Det hĂ€r Ă€r en insĂ€ndare. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

PĂ„ hemresan frĂ„n NynĂ€shamn (14/11) sĂ„ lastades bilarna sĂ„ tĂ€tt mot skrovet att det var med stor möda passagerarna kom ut ur bilarna, det resulterade Ă€ven till avskrapningar pĂ„ passagerarsidans dörrar. 

För oss som inte lyckades klĂ€mma oss ut Ă„terstod det bara att med tungan rĂ€tt i mun klĂ€ttra över till förarsidan och ta oss ut den vĂ€gen. Detta gjorde mig vĂ€ldigt upprörd! 

Fick dĂ„ prata med styrman ombord som var ansvarig för lastningen och som enligt mig bara gav en massa bortförklaringar som svar. BĂ„ten Ă€r för smal, ny personal, bilar som kör fel... med mera, med mera. 

Det som berörde mig mest var uttalandet "det har hĂ€nt förr –  det kommer att hĂ€nda igen" samma svar fĂ„r jag frĂ„n Destination Gotland! 

Är det hĂ€r sĂ„ vi ska ha det? Är det vĂ€rdigt att klĂ€ttra i bilar? Hur blir det med dem som inte kan klĂ€ttra? Ska de sitta kvar i bilen hela överfarten? Vi betalar stora pengar för att anvĂ€nda vĂ„r "vĂ€g" DĂ„ vill Ă„tminstone jag kunna komma ut ur bilen pĂ„ min sida av bilen!