Klintehamn, vilda västern?

"Mopedkörande ungdomar är aktiva på nätterna och kör med hög fart genom samhället, ofta med ljudliga skrik i bostadsområden. "

"Mopedkörande ungdomar är aktiva på nätterna och kör med hög fart genom samhället, ofta med ljudliga skrik i bostadsområden. "

Foto: Gary Cosby Jr/TT

Insändare2020-08-18 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nu måste det göras något åt buslivet i Klintehamn. Av någon anledning har det pågått ända sedan av mitten på juni och pågår ännu. Det var ju bara en tidsfråga innan det skulle hända något allvarligt och mycket riktigt, någon försökte elda upp skolan. Tur att det inte blev värre ändå i slutänden. 

Festande och skränande ungdomar i epa-traktorer på Klinteberget och på Anderssons strand. De flesta är inte i den åldern att de får köpa sprit men ändå mycket fylla och allt vad det för med sig. Var kommer alkoholen ifrån? Är den hemmagjord? 

Mopedkörande ungdomar är aktiva på nätterna och kör med hög fart genom samhället, ofta med ljudliga skrik i bostadsområden. Trafikregler verkar inte gälla då. Mopedstölder är vanligt förekommande. I våras startade nattvandring i samhället, vad blev det av den? 

Läste på FB att de hade varit ute en kväll men gick hem klockan halv elva då det var lugnt i samhället. Buslivet börjar oftast efter midnatt. Föräldrar till mopedåkande ungdomar, håll koll på era barn, vet ni vad de gör på nätterna? Hoppas verkligen att detta lugnar ner sig när skolorna börjar.