Socialdemokraterna - partiet med guldbyxorna?

"Men nu... Nu är de i opposition och trots år efter år med överdragen budget och missade mål så finns nu helt plötsligt hur mycket pengar som helst".

"Men nu... Nu är de i opposition och trots år efter år med överdragen budget och missade mål så finns nu helt plötsligt hur mycket pengar som helst".

Foto: Henrik Holmberg / TT

Insändare2019-11-27 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Efter åtta års ökenvandring med Socialdemokraternas besparingar här på ön så är nu Socialdemokraterna i oppostioion. 
Under de åtta år de har styrt så har skolor stängts, fritidsgårdar har fått bomma igen. Belysning på landsbyggden har släckts. 

Skolbarn har skickats till skolan med Alvedon för att de har fått sin undervisning i baracker utan tillräckligt med syre. De helt galna fastighetsaffärerna har avlöst varandra och man har dragit på sig enorma miljonkostnader genom att ta över Pjäsen. 
Men nu... Nu är de i opposition och trots år efter år med överdragen budget och missade mål så finns nu helt plötsligt hur mycket pengar som helst. 

I regionfullmäktige så föreslår (S) bland annat medel till tillgänglighetsrampen på Gustavsvik. Pengar ska läggas på att betala för fritidsbankerna och bygga en skejtpark! 

Inte nog med det. Det finns pengar till en helt ny ambulansbesättning på ön också. Kanske läge att kasta in ett gratis Disneyland och ett nytt Globen istället för Gutavallen?

Egentligen helt fantastiskt. Det räcker med att Socialdemokraterna hamnar i opposition och sedan finns det plötsligt hur mycket pengar som helst!