Vi blev nästan otillåtet belåtna

Gotland2008-07-28 04:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.
Det finns olika njutningar här i livet. Somliga är ännu mer njutbara än andra. Framför allt om de sker när det erbjuds något gott att dricka och välsmakligt att äta. Om de dessutom äger rum i en miljö med levande ljus, på en av Fårös två vackraste utsiktsplatser med familjär omtänksam passning, så kan det bli något alldeles magiskt. Så uppsluppet och avslappnat blev det på Vin & Matprovningen på Stora Gåsemora häromkvällen. Jag vill påstå att det blev rent av "uppslappat". Fårösonen och Allt om Vins redaktör Håkan Larssons excellent konsumentinriktade doft och smakguidning av både rött och vitt var en ren fröjd att försöka hänga med i. Tillsammans med en stjärnspelare ur det militära kocklandslaget, Peter Svensson, och hans kulinar-lirande i köket, ledde det till att blev vi nästan otillåtet belåtna. Bara nästan - hur skulle det annars se ut i detta land? Det var en riktig fullträff i gommen och mungiporna i öronhöjd. Var det skillnad på vinerna? Javisst, vilket inte hindrar gästerna att lyckligt säga i nuvarande ABBA-tider -The winner takes it all! Skål och tack!
Läs mer om