Klintetraktens framtids framtid är över?

Klinte2019-11-21 17:38
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Som sommarboende i Klintehamn sedan 25 år har jag nu tagit beslutet att flytta dit permanent nästa vår, när jag går i pension. Detta underbara lilla samhälle med så mycket charm och fina människor.

En sak har jag dock funderat på en tid. Jag var förut betalande medlem i föreningen Klintetraktens framtid, jag betalar inte längre medlemsavgiften. Jag tycker inte att den föreningen lever upp till sitt namn. Det enda som de egentligen har åstadkommit är ju fibern i samhället, men det var mycket krångel strul innan det kom igång. Man har lagt ut bräder där det en gång varit badplats men varför egentligen? Botten är stenig och dyig och det är knappast nån som vill bada där. 

Det man gör är väl att sätta upp julbelysning och anordna loppmarknad och DET för ju samhället framåt. Klinte marknad är det enligt vad jag fått veta en annan organisation som håller i. Och det känns ju mycket märkligt när ordföranden i föreningen slutar sin anställning i Klintehamn, flyttar från Klintehamn och tar sina barn ur Klinteskolan enligt vad jag nyligen fått bekräftat.
Är det så att föreningen Klintetraktens framtids framtid är över? Sedan jag kom till Klintehamn första gången har servicen bara blivit sämre och sämre. Kanske kan jag våga säga min mening nu när jag ska börja betala min skatt på Gotland, det verkar man ju inte få som "bara" sommarboende, och då menar jag hela Gotland, inte bara Klintehamn.