Falanger i Klintehamn eller bara engagemang?

Klintehamn2019-09-12 11:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Tack HM för din fina beskrivning i inledningen av din insändare förra veckan.
Vi vill dock reda ut en del rena felaktigheter i din text.
Det finns inga kopplingar mellan Facebook-gruppen "Klintehamns Anslagstavla" och föreningen "Klintetraktens Framtid". Vi tycker att den sidan sköts på ett så bra sätt att vi valt att inte starta någon ytterligare grupp. 

Warfsholms Pensionat är ett av drygt 30 företag som är våra medlemmar, vi tycker att Warfsholm och deras nya ägare tillfört samhället ett välbehövligt lyft som vi är jätteglada för, i övrigt finns ingen koppling till vår förening. 

Urbergsgruppen är en fristående förening med ett stort antal engagerade medlemmar som bevakar frågan om eventuell kalkbrytning på berget, vi har ingen koppling till den föreningen men en gemensam styrelsemedlem och att även vår förening, självständigt och efter noggrann kunskapsinhämtning, tagit ställning mot en utökad kalkbrytning.
Regionens strategidokument 2030 är ännu inte beslutat men alla har erbjudits att medverka i framtagandet och vi ser fram emot att jobba med de utmaningar som finns där.
Vår förening är öppen för alla som vill jobba med utvecklingen av Klintehamns samhälle och hela Klintetrakten, och jo vi beundrar alla varandra som på ideell basis jobbar för att denna utveckling ska kunna ske. Vi är nu närmare trehundra medlemmar, enskilda, föreningar och företag som jobbar med utveckling – alla behövs och är välkomna.