Vad är det som händer med Gutarna?

Politiska frågor2019-12-03 14:25
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Just nu så är det en stor förvirring, och en mycket allvarlig situation bland våra folkvalda politiker här på Ön. Vi verkar ha fått in ett "parti" från fastlandet i fullmäktige som enbart är till o-gagn för oss. Dom hoppar från vänstern till högern lite hur som helst utan att ha några egna förslag/lösningar. 

När man ser namnen på deras "topp" här på Ön och läser/hör deras inlägg och politik så blir man mörkrädd. Vilka pajaser. Vad är det som händer?

Har i arbetsbodar och på arbetsplatser träffat några som röstat fram dessa. När man frågar varför så är svaren: Tänkte att dom som kommer till Sverige, tar jobben av mig. Vet inte vad jag ska rösta på. Jag skulle "bara" (Alfons Åberg) testa på nått nytt. Dom verkade coola, men när jag ser vad de är för några ångrar jag mig. Jag skiter i politiken. Jag tror att det gör detsamma vad man röstar på.

Efter dessa svar blir jag verkligen orolig för vad våran rösträtt är värd. Det kan bli precis vad som helst efter dagsformen från vissa väljare. Vill absolut inte försöka styra nån. Men tänk efter före vad du egentligen vill nästa gång. Det är du som enskild väljare bestämmer din och dina barns framtid.