Snöra på i Slite

14 november 2017 15:24

Alla är välkomna till Slite ishall på allmänhetens åkning!

Vi i styrelsen för Slite Idrottscenter AB jobbar hårt med att öka utnyttjandet av Cementa Arena. Vi noterade Niklas Harlevis uttalande om att han vill att fler timmar av allmänhetens åkning på skridskor ska förläggas i Cementa Arena och mindre timmar skall förläggas i Visby. Detta för att det är ont om istid i Visby för ishockeyträning och konståkningsträning.

Vi tycker det är mycket positivt att Niklas och förhoppningsvis många andra också ser Slite ishall som en resurs för idrottandet på Gotland. För oss är det självklart att de ishallar vi har på Gotland ska samarbeta där det är möjligt för att utnyttja öns resurser på ett effektivt sätt. För tillfället finns utrymme att utnyttja Slite ishall mer än vad som görs. Vi är därför positiva till att ta över några av Visby ishalls timmar för allmänhetens åkning. Vi välkomnar även lag från Visby Roma att utnyttja ledig tid för sina träningar om det finns behov av det.

Allmänhet från hela ön är redan nu välkomna till åkning under följande tider:

Måndag, onsdag, torsdag, fredag och söndag mellan 15 och16 utan klubba och puck.

Samma dagar 16 till17 på delad bana med klubba och puck.

Vi ser fram emot kontakt med bokningsansvariga för Visby ishall och regionen för att diskutera hur vi kan gå vidare med frågan.

Enligt uppdrag från Slite idrottscenters styrelse.

Så jobbar vi med nyheter
Ämnen du kan följa