"Fantastiskt att musiken var i centrum"

Trots att pandemin satte tonen för 2021 kan Cecilia Westerholm Beer glädjas åt genomförandet av årets "Så mycket bättre".

Grå Gåsen i Burgsvik ägs av Cecilia Westerholm Beer och Björn Westerholm.

Grå Gåsen i Burgsvik ägs av Cecilia Westerholm Beer och Björn Westerholm.

Foto: David Skoog

Burgsvik2022-01-01 17:03

Paret Cecilia Westerholm Beer och Björn Westerholm tog över Grå Gåsen i Burgsvik i början på 2020 – strax innan pandemin slog till. Trots detta har de nu lyckats genomföra två upplagor av TV4:s "Så mycket bättre". 

– Med "Så mycket bättre" har vi känt oss mer avslappnade i år, det är nog mycket på grund av att vi har fått göra det en gång tidigare. Det har varit ännu roligare för att man vet hur allting går till. Det är klart att pandemin satt en del käppar i hjulet. Men vi lyckades genomföra alla konserter som vi planerade för det här året och höll facklan högt, säger Cecilia Westerholm Beer.

undefined
Cecilia Westerholm Beer glädjs åt att samtal om musiken hamnade i centrum i 2021 års upplaga av Så mycket bättre.

2021 års upplaga hade ett stående värdpar som utgjordes av Thomas Stenström och Melissa Horn, samt ytterligare elva gäster som roterade under programmets gång.

– Det var helt fantastiskt att ha alla artisterna här, inget snack om saken. De allihopa är otroligt trevliga personer. De beskrev det som att de var på kollo och skapade en mycket tajt relation med varandra. Jag tycker att produktionen gjorde ett bra val av artister och man har sett på listor att deras musik har gått riktigt bra. 

undefined
STOCKHOLM 20211021 Gruppbild under en pressträff inför Så mycket bättre 2021. Gustaf Norén, Marie Nilsson Lind, Melissa Horn, Thomas Stenström, Maxida Märak, Peter Jöback, Siw Malmkvist, Viktor Norén, Moonica Mac, Harpo, Andreas Mattsson och Daniel Adams-Ray. Foto Jessica Gow / TT kod 10070

Hon beskriver årets säsong som tydligt präglad av samtal om musiken.

– Vi tycker att det har varit fantastiskt att musiken hamnade i centrum. Det har varit mycket prat om musiken generellt hos alla inblandade och blev en riktig favoritkänsla. Det är också tydligt genom alla avsnitten tycker jag. 

Om det blir en ny säsong till sommaren vet hon inte än, men hon hoppas.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!