Jo, du har hört den. Lätt irriterande, men ändå oemotståndlig. The anoying thing. Och ska man se till faktiska siffror är du inte den enda som fascinerats.
Sedan grodan dök upp på Youtube 2009 har den fått runt sex miljarder views, av dem kommer en tredjedel från de senaste två åren.
– Och det är ju så klart makalöst. Så nu är det dags för en comeback, säger Sigfrid Söderberg, vars bolag är grodans hemvist.
På fredagen släpps nya singeln, omskrivet i internationell media som The Guardian och New Musical Express.
Vi ska så klart återvända till den osannolika grodan i den här artikeln, men först till Sigfrid. Han växte upp i Visby för att sedan flytta till Stockholm och där grunda Kaktus Film AB, ett produktionsbolag för animerad film där han fungerar som VD och producent.
Det är ett i dag etablerat bolag med flera spektakulära projekt på sitt CV, som att animera maskoten till fotbolls-VM 2006 samt till EM såväl 2008 som 2012 och 2016.
– Största internationella designprojektet är nog när vi gjorde om hela grafiska profilen för brittiska Sky One, Two och Three. Allt från logotyp till vinjetter och musikläggning.
Men alltså den där grodan, ursprungligen skapad av stockholmaren Erik Wernquist. Han hade helt enkelt hittat ett roligt ljud och skapade en karaktär som såg ut som ljudet lät.
Den lades ut på animationsforum, det här var före Youtube, och fick fans runt om i världen.
Sedan kom det sig att denne Erik sökte jobb som animatör på Kaktus Film…
– …och hade då The anoying thing i sin portfolio. Han fick jobbet, samtidigt som ett tyskt företag som sålde ringsignaler ville licensiera figuren, vilket också gjordes, berättar Sigfrid Söderberg.
I samband med det hörde tyska skivbolaget Ministry of Sound av sig, de hade en låt de var övertygade om skulle bli en hit. De såg den kommersiella potentialen i att kombinera låten med figuren och låta mobilföretaget marknadsföra videon.
Så Kaktus Film chansade, mot att få en slant för produktionen och royalties om det hela eventuellt skulle ta fart. Och det gjorde det. Miljardsuccé.
Sigfrid Söderberg, som genom åren gjort allt på bolaget; producerat, skrivit manus, regisserat och konceptualiserat, trodde varken sina ögon eller öron när grodans version av temat från Beverly Hills Cop plötsligt flög.
Singeln låg etta i 30 länder, i England petade den undan Coldplay från förstaplatsen, i Frankrike låg den etta 25 veckor i rad, skuffad från tronen av singel nummer två från Crazy Frog.
Så där höll det på till 2008-09, någonting, innan han antogs ha blivit historia. En rolig gubbe men som ändå inte kommit till sin fulla rätt.
– Vi tänkte att det finns så mycket mer att göra, för oss är han ingen ringsignal. Men det fick ändå bero. Tills nu.
För så är det, på fredagen gör Crazy Frog comeback med en ny låt och en ny musikvideo i uppdaterad modern 3D-animation, ett samarbete mellan Kaktus Films nybildade dotterbolag CF Enterteinment och musikjätten Sony Music.
Den lär få ett ordentligt genomslag, för siffrorna är svindlande: Av de musikvideor på Youtube som är äldre än fem år är Crazy Frog den mest tittade, den ligger på topp 20 över mest tittade videor sedan Youtubes start och i Tyskland är grodans kanal den största artistkanalen på strömningssajten.
– Förra gången var vi inte beredda, nu har vi byggt en organisation över fyra världsdelar för att kunna hantera allt, säger Sigfrid Söderberg.