latsen är i verkligheten så långt från ovan nämnda man kan komma, nämligen Filmgymnasiets studio på A7-området i Visby.
Det är filmesteterna på Elfrida Andrée-gymnasiet som just spelar in en musikvideo, en del av kursen "Musikvideo och reklamfilm", där fokus också ligger på att dessa andraårselever ska lära sig möta en kund.
Det är halva klassen som bildat filmteam och har delat upp de olika arbetsuppgifterna mellan sig, manus, regi, scenografi, ljus och foto och i rollen som produktionsledning ansvarar läraren Ville Jegerhjelm.
Också ett utmärkt tillfälle för det gotländska bandet Santa Rosa Death Patrol att kunna spela in en video som de sedan kan marknadsföra sig med.
Den färdiga videon kommer att läggas ut på You Tube och bandet kan, om de så vill, också lägga ut musikvideon på sin hemsida.
Ny kameravinkel
Det är mycket som ska klaffa samtidigt när man spelar in de olika musikvideosekvenserna. Rätt musiker, rätt smink och rätt instrument, ska synkas med scenografi, rökmaskin och musik med komplicerad ljussättningen bestående av både spottar och lyktor med levande ljus.
- Bryt! ropar regissören Jonatan Barr.
- Väggen bakom syns i bild!
Ljussättarna får göra om, kameravinkeln ändras och det ska mera rök till för att skapa rätt stämning.
Angelica Töllinen bakom trummorna får ta om scenen några gånger innan filmteamet är nöjda med resultatet.
Låten, "Lone wolf", har bandet skrivit själva.
- Vi kallar vår musikgenre "dödscountry", musik med massor av svärta. Just den här låten handlar om ondskan och de oskyldigt dömda - låten har ett lychmobb-tema, säger Evelina Herde, bandets basist.
Dystra bilder i motljus
Scenografin har gjorts som en tolkning av låten, en mörk kyrkogård. Här finns influenser av de tidiga tyska filmexpressionisterna, säger scenografen Arian Hansson, en av de två gotlänningarna i klassen.
- Mörka, dystra bilder med motljus förmedlar en väldigt speciell känsla, menar han.
Läraren Ville Jegerhjelm verkar nöjd med arbetet och det som eleverna lär sig under den här två veckor långa kursen.
- Som lärare och produktionsledare gäller det att hålla tillbaka så att eleverna också själva får upptäcka vad som är bra och dåligt och även tillåtas göra sina egna misstag, säger han.
Och tjejerna i bandet gillar läget.
- Det här är jättekul, och på riktigt, säger Elin Bååth, bandets sångare och gitarrist.
Fjärde medlemmen i bandet, Anna-Karin Renard på fiol, ser fram emot den färdiga videon.
Men den lär knappast vara klar inför Santa Rosa Death Patrols nästa spelning, en konsert under Feministfestivalen på Roxy den 9 mars.