Helagotland.se arrangerar quiz-kväll på Strand Hotel

Den första mars är det dags att gnugga geniknölarna ordentligt och bege sig till Strand Hotel. Då arrangeras en quizkväll med kluriga frågor och fina priser i potten.

Den första mars blir det quiz-kväll på Strand Hotel.

Den första mars blir det quiz-kväll på Strand Hotel.

Foto: Simon Frid/Gotlands Media

Quiz2023-02-09 19:10

Quizkvällen arrangeras i hotellets restaurang Matsalen.

– Quizet kommer att beså av aktuella nutidsfrågor och allmän trivia, att kunna lite men om mycket är en klar fördel, säger Pär Ullrich, en av Helagotland.se:s quizmakare.

Det går att tävla ensam eller i lag om maximalt sex personer. Att gå samman med vänner, kollegor eller någon du träffar i baren är ingen dum idé. Quizet pågår i två gånger 45 minuter med en kort paus i mitten samt rättning i slutet. 

– Det finns gott om musikquiz på ön, men inte lika många quiz om nyheter eller aktuella händelser på Gotland, i Sverige eller världen, vilket vi ju jobbar med, säger Pär Ullrich.  

Ingen föranmälan krävs, allt du och ditt eventuella lag behöver göra är att dyka upp strax före 18 på Strand Hotel.  

I potten finns fina priser. Det vinnande laget belönas med ett presentkort i restaurangen på 500 kronor som kan användas för mat och dryck under kvällen eller vid ett senare tillfälle. I prispotten finns även frukostbiljetter som kommer att kunna tas hem av de som har bäst lagnamn eller bäst svar på den lite speciella ”frukostfrågan”, säger Pär Ullrich.  

Och inte nog med det, de tio första deltagarna kommer även att få en gratismånad prenumeration på Helagotland.se. Dessa hämtas hos quizledarna i baren före start.   

– Vi ser fram emot en spännande kväll med roliga frågor och engagerade deltagare som vill vinna.  

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!