Motiven, liksom teknikerna varierar stort i utställningen som löper genom flera rum på Langska.
– Jag har valt ut det som varit viktigt eller betytt något för mig, säger Astrid Raff.
Rotandet i sin egen och andras historia löper som en röd tråd genom utställningen. På en milt rosa vägg hänger en samling broderier av barn och djur.
– Det är mina syskon, mor och jag. Jag har broderat scener ur min barndom, det kan tyckas idylliskt – alla barn har varsitt djur att vårda men egentligen var det väldigt dysfunktionellt. De är broderade på bordsservetter från min barndom, säger Astrid Raff.
Ur gömmorna har också bildserien av uppförstorade avbildningar av gamla presentpåsar, kommit till.
– Det är gamla retropapperspåsar från 50- och 60-talen tror jag. Jag fick samlingen med påsar och presentpapper på 80-talet och har alltid varit intresserad av gamla papper. De ser helt annorlunda ut, säger Astrid Raff.
I andra fall har gamla vykort stått som förlaga.
– Jag hittade en samling vykort från 20-talet i min mammas dödsbo. Man skulle använda korten för att göra julkrubbor – julkrubbor är väldigt stort i Österike och Bayern.
Ett stort porträtt visar "den okända kvinnan i Seine". Den mytomspunna, oidentifierade kvinnan hittades död i Seine på 1880-talet, med ett gåtfullt leende på läpparna. En patolog lär ha blivit så tagen av hennes skönhet att han lät gjuta en dödsmask av hennes ansikte. En berättelse som fångade Astrid Raffs intresse.
Det gjorde också ett fotografi, i en gammal bok, av Berninis marmorskulptur av den sovande Hermafroditos, som i original finns att se på Louvren i Paris.
– Jag kände att det fanns något intressant här, så levande och ändå en marmorstaty så tyngd av historien, säger Astrid Raff.
Videoinstallationen "Kokong", skildrar Astrids Raffs resa tillbaka till och vistelse i den slitna lägenhet i Berlin där hon en gång bodde som inneboende. Kortfilmen "Stickey" är ett samarbetsprojekt som Astrid Raff gjorde under en filmkurs i Berlin 2018.
"I periferien" består av fem fotografier från en övergiven vindsvåning i Berlin, som fungerat som nödbostäder vid tiden kring andra världskriget och senare använts av hemlösa.
– Jag gick in där, dörren stod på glänt och jag är så nyfiken. Jag tog 400 bilder på två dagar, jag blev helt såld på mystiken, "vad har hänt?", berättar Astrid Raff.
Utställningen pågår till och med den 17 juni.