Här är det nya paret i Kenoreklamen

De fick ligga på stranden i Mexico och köra roadtrip genom USA. Här är årets två deltagare i den nya reklamfilmen för Keno. "Det har varit skitsvårt att hålla tyst", säger Kristoffer Westerholm, en av deltagarna.

15 april 1916 11:02

De har fått ljuga för sina respektive familjer och vänner. Både Kristoffer Westerholm och Lee Gotvik försvann plötsligt under två veckor i februari. Ingen förutom de närmsta fick reda på var de varit någonstans.

Nu kan de äntligen berätta vad de gjorde. Lee Gotvik och Kristoffer Westerholm är nämligen huvudrollsinnehavarna i årets Kenofilm som mestadels spelades in i Mexico och USA.

– Det har varit skitsvårt att hålla tyst i så här många månader. Man vill bara berätta att man är med i Kenoreklamen. Jag vill berätta om det överallt, säger Kristoffer Westerholm och skrattar.

Temat är samma som förra årets film. De två huvudrollsinnehavarna reser i väg som ett par och i reklamfilmerna får tittarna se hur "jobbigt" det är att vara miljonär.

– Jag blev mer bekväm med rollen ju mer vi spelade in. De var riktigt proffsiga i produktionen, säger Lee Gotvik.

Under de två veckorna fick de två gotlänningarna se flera spännande och intressanta platser.

– Det var verkligen häftigt. Vår roadtrip i USA och när vi fick se Gran Canyon var väldigt mäktigt. Det var en otrolig upplevelse, säger Lee Gotvik och får medhåll av Kristoffer Westerholm.

Båda tycker att det är ett hedersuppdrag att få spela in reklamfilm för Keno.

– För oss gotlänningar är det här jättestort. Men det är ju bara vi som bryr oss om vilka som är med i Kenoreklamen. Stockholmarna förstår inte hur stort det är, säger Kristoffer Westerholm och syftar på sina kompisar i huvudstaden.

Reklamfilmen släpps den 2 maj.

Så jobbar vi med nyheter
Simon Frid