Två stjärnor klara till sommaren på Gåsemora

Nu är två av sommarens artister klara för Stora Gåsemora på Fårö. "Fantastiskt roligt att få dem tillbaka", säger Magnus Nygren som är ansvarig för spelningarna.

22 december 2017 06:45

Förra sommarens spelning med Veronica Maggio var nog för många en av 2017 års höjdpunkter. I år kommer det att bli fyra nya spelningar på Stora Gåsemora, och redan nu är det klart vilka två av de fyra artisterna blir. Den 10 juli kommer Jill Johnson att spela på Fårö.

– Jill är verkligen en fantastisk artist. Jag är imponerad av henne, hur hon startat i ett fack och lyckats ta sig i från det. Hon var först med i schlagersvängen och nu har hon lyckats etablera sig som något helt annat för att hon är så jäkla bra. Det är sådant som är imponerande, säger Magnus Nygren.

Den 1 augusti kommer Bo Kaspers orkester att uppträda. De har flera gånger tidigare varit på Gåsemora och spelat.

– Det är fantastiskt roligt att få dem tillbaka och man saknar dem när de inte kommer till oss. Jag såg dem nu när de spelade på Rondo i Göteborg, det var väldigt svängigt och bra, säger Magnus Nygren som öppnar för att det kan komma att bli fler än fyra konserter i sommar.

– Vi får se vad för artister som är tillgängliga. Men minst fyra kvällar blir det i alla fall på Fårö.

Så jobbar vi med nyheter
Simon Frid