Inte nån moderat/borgerlig politik i alla fall.
Senaste socialdemokratiska politiken som får stöd av Moderaterna är att vårdcentraler i privat regi ska ha lägre ersättning än de kommunala. Var går Moderaternas gräns? Vad har de fått igenom för att stödja S? Har de helt enkelt slagit samman sina partier?
Frågorna är många, svaren få.
Det vi får veta är att S&M trivs omåttligt bra tillsammans och har ett väldigt fint samarbete. Det är givetvis väldigt bra och viktigt.
När väljarnas röster ger ett oklart resultat utifrån de traditionella politiska samarbeten som tidigare varit aktuella krävs nya lösningar. Denna ledarsida var den första som la upp ett S&M-samarbete som ett logiskt alternativ när Centerpartiet backade så pass mycket att det var uppenbart att väljarna var missnöjda med partiets ledning av Gotland.
Centerpartiet är fortfarande andra största parti på Gotland men man backade cirka 6 procentenheter. Moderaterna ökade med bara 3 procentenheter.
Många förordade att C och S borde samarbeta, som de två största partierna. Men S och C är också de partier som tydligast driver sina egna politiska frågor, man tar initiativ och står längst fram i debatten. Jag gissar att Centerpartiet inte skulle ha lika lätt att ensidigt stödja Socialdemokraterna utan att få igenom egen politik.
Det blir också svårt när den politiska ledningen på Gotland talar så totalt olika språk gentemot sina partier på riksplanet och gentemot regeringen.
När trafikutskottet i torsdags röstade om Centerpartiets initiativ angående Gotlandstrafiken, röstade alla Tidö-partierna emot.
Vän av ordning kanske invänder att det är oppositionens privilegium att föreslå saker som de vet aldrig kommer att kunna genomföras och som de inte behöver ta ansvar för.
Initiativet handlade dock inte om pengar utan om en ambition och viljeinriktning: "Trafikutskottet tar initiativ till att lägga fram för riksdagen det som ovan anförts om att regeringen skyndsamt ska återkomma med förslag till lösning för Gotlandstrafiken, så att boende och företag på ön garanteras rimliga förbindelser till fastlandet".
Rimliga förbindelser med fastlandet. Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna tyckte inte detta är en bra idé.
När inte ens viljan finns att hitta lösningar så kommer inga lösningar att hittas.
I torsdagens frågestund i riksdagen ställde Anna Lasses (C) en fråga till finansministern hur ministern ser på nödropen från Gotland. Det vanliga svaret kom, att regeringen följer frågan noga. När Jesper Skalberg Karlsson (M) fick ordet för en fråga strax efter tänkte man att nu, nu kommer det nåt från Gotlands "regeringsröst" i riksdagen.
Men nej. Skalberg Karlsson var mer intresserad av att fråga om gängkriminalitet. En nog så viktig fråga men som också alla vet redan ligger högt på agendan.
Och en undran: när ska SD få frågor hur de använder sin makt för att påverka i frågan om Gotlandstrafiken? Tystnaden från M och SD, både lokalt och i riksdagen, är beklämmande. Hoppas alla minns det när det är dags att gå till val nästa gång.