Inför tidigare val brukade ledarsidor ha en avdelning med "Valet i radio och tv". Nu är det så mycket i medieutbudet, och det som finns på internets sociala medier, så det kan vara svårt att hinna allt.
På måndagen inledde Sveriges radio P1 på morgonen utfrågningar av partiledare. Först ut var Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt. Utfrågarna inledde med försvarspolitik.
Det var oväntat eftersom ämnet inte brukar vara centralt i valrörelser. Men försvarsfrågorna har blivit mer centrala under mandatperioden, med Rysslands upprustning, strider i östra Ukraina och ryska ockupationen av Krim.
Sjöstedt är emot det värdlandsavtal som Sverige har med Nato. Han menar att trovärdigheten i Sveriges alliansfrihet urholkas med det. Det har han rätt i.
Men Sverige har redan samarbeten som kan beskrivas som att vara i allians. EU har en militär dimension, om än liten. Och Sverige har knutit samarbetsavtal gällande militära frågor med Storbritannien och Finland. Det senare är Sjöstedt för, sa han.
Sedan 1992 är inte Sverige neutralt och den alliansfrihet som Sverige beskrivit sig ha urholkas. Utöver V är främst SD emot den utvecklingen med nya, om än svaga, "allianser".
Försvaret är dock ett mindre område i ett val. Gällande den dit besläktade vapenexporten intog Sjöstedt en hård linje och vill minimera den. Det skulle nog slå ut svensk vapenindustri som främst lever på export.
V och Sjöstedt har den gångna mandatperioden ätit kakan och haft den kvar i och med sitt budgetsamarbete med S-ledda regeringen. 90 reformer, varav de flesta på välfärdens område, har V "tjongat in", som Sjöstedt sa.
Partiet har kunnat ta åt sig äran av dem, och annat som gått bra eller är populärt. Samtidigt har V kunnat ta avstånd från sådant som partiet inte gillar, som den åtstramade flyktingpolitiken, eller sådant som är impopulärt.
Utfrågarna tog upp vinster i välfärden, som V lyckats få utredda och en proposition lagd i riksdagen om (som visserligen röstades ned). Och de tog upp flyktingpolitiken.
Sjöstedt pratade där om åtgärder som boende, skola, sjukvård. Hur de många som skulle komma med Vs generösare flyktingpolitik ska få boende och jobb gavs det dock få bra svar på.
Exempelvis så saknar Sverige de sorters hyresbostäder för fattiga som andra länder har.
Gällande hur partiet förhåller sig till ungdomsförbundet som sagt sig med bland annat ljud ska störa ett valmöte med Sverigedemokraterna och dess partiledare i Göteborg var Sjöstedt otydlig i sitt svar. Han verkade tycka att det gick bra att med ljud konkurrera med det mötet.
V har den gångna perioden fått igenom många saker. Det är starkt gjort av ett femprocentsparti (5,7 fick V i valet 2014).
I flera opinionsmätningar nu ligger V på tio procent. I valet kan det hända att V fördubblas, men blir utan inflytande om det blir en borgerlig regering eller en regering över blockgränsen mellan S och allianspartier.
V har vågat vara vänsterinriktat gångna fyra åren och är det i valrörelsen med sina förslag.
I en tid då det blåser högerpopulistiska politiska vindar och en blek mittenpolitik, som kanske S bidrar till, är alternativet till högerpopulismen riskerar V hamna vid sidan av med sin skarpa vänsterpolitik. Även om många uppskattar den och den ger väljarframgång.