Kulturmums Ferment & Catering AB - nytt företag startar på Gotland

Kulturmums Ferment & Catering AB, som har sitt säte i Gotland, ska jobba med "förädling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, säd baljväxter till försäljning, både i förpackning och lösvikt".

Nyetableringar2021-01-28 16:19

Styrelseordförande är Mariancila Kim, 46 år.

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 27 januari.

Företaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.


Befattningshavare

Mariancila Kim, Fårösund - Styrelseledamot och Ordförande

Yamina Zohra Wibom Hamidi, Visby - Styrelseledamot

Daniel Einar Färnlöf, Lärbro - Styrelsesuppleant

Bolagsinformation
Fullständig verksamhetsbeskrivning för Kulturmums Ferment & Catering AB lyder: "Förädling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, säd baljväxter till försäljning, både i förpackning och lösvikt. Vegetarisk och ickevegetarisk catering för större och mindre evenemang, enstaka och löpande kontrakt. Koreanskt (och andra asiatiska kök), indiskt, algeriskt, franskt och svenskt kök. Vegetarisk och ickevegetarisk restaurangverksamhet. Odling av egna kryddor och grönsaker för inläggningar och provinläggningar."
Karta: Bunge Hultungs 412, Fårösund
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!