Kulturmums Ferment & Catering AB - nytt företag startar pÄ Gotland

Kulturmums Ferment & Catering AB, som har sitt sÀte i Gotland, ska jobba med "förÀdling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, sÀd baljvÀxter till försÀljning, bÄde i förpackning och lösvikt".

Nyetableringar2021-01-28 16:19

Styrelseordförande Àr Mariancila Kim, 46 Är.

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 27 januari.

Företaget har ett aktiekapital pĂ„ 25 000 kronor.


Befattningshavare

Mariancila Kim, FÄrösund - Styrelseledamot och Ordförande

Yamina Zohra Wibom Hamidi, Visby - Styrelseledamot

Daniel Einar FÀrnlöf, LÀrbro - Styrelsesuppleant

Bolagsinformation
FullstÀndig verksamhetsbeskrivning för Kulturmums Ferment & Catering AB lyder: "FörÀdling olika bakteriekulturer (syrning och fermentering) av ekologiska grönsaker, sÀd baljvÀxter till försÀljning, bÄde i förpackning och lösvikt. Vegetarisk och ickevegetarisk catering för större och mindre evenemang, enstaka och löpande kontrakt. Koreanskt (och andra asiatiska kök), indiskt, algeriskt, franskt och svenskt kök. Vegetarisk och ickevegetarisk restaurangverksamhet. Odling av egna kryddor och grönsaker för inlÀggningar och provinlÀggningar."
Karta: Bunge Hultungs 412, FÄrösund
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!