Annonssamarbete med Folke bredband

Bredbandet som ger tillbaka till samhället

Nu finns ett nytt folkeligare bredband som ger tillbaka till det lokala samhället. Magnus Wennerholm är en av de första kunderna och är nöjd med både servicen och värdena som Folke Bredband står bakom. “Jag har minst lika bra uppkoppling nu som innan men till ett bättre pris.”

Stabil uppkoppling till ett rimligt pris är det viktigaste när det gäller val av bredband enligt Magnus.

Stabil uppkoppling till ett rimligt pris är det viktigaste när det gäller val av bredband enligt Magnus.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2024-04-01 00:10
Detta är ett annonssamarbete.

Magnus Wennerholm har använt Folke Bredband sedan hösten år 2023 när det lanserades. Han bor i ett villakvarter tillsammans med sin fru, barnen är numera vuxna och har flyttat hemifrån.

– Jag och min fru använder främst internet när vi jobbar hemifrån och på kvällarna brukar vi kolla serier på våra surfplattor eller på tv. Tidningen läser vi också digitalt och sedan är vi alltid anslutna till wifi med våra mobiler när vi är hemma, säger Magnus.

undefined
”När jag såg erbjudandet från Folke Bredband insåg jag att vårt nuvarande bredband är för dyrt gentemot vad vi får”, säger Magnus Wennerholm.

Stabil uppkoppling till ett rimligt pris är det viktigaste när det gäller val av bredband enligt Magnus. Trots de kraven hade han haft sitt tidigare bredband länge och började först analysera vad han betalar för när en annons från Folke Bredband dök upp.

– När jag såg erbjudandet från Folke Bredband insåg jag att vårt nuvarande bredband är för dyrt gentemot vad vi får. När jag ringde till min gamla leverantör för att avsluta bredbandet blev jag erbjuden ett nytt lägre pris men då blev det bara ännu tydligare vilket överpris jag betalat i flera år. Så jag blev extra säker på att det var dags att välja en ny leverantör, säger Magnus och fortsätter:

– Att byta till Folke Bredband gick väldigt smidigt och jag har minst lika bra uppkoppling nu som innan men till ett bättre pris. Man sparar verkligen pengar på att ändra abonnemang och inte bara låta det rulla på. Sedan står jag även bakom värdena som Folke Bredband har.

undefined
Att alla vinster inom Folke Bredband går tillbaka till den lokala journalistiken ser Magnus som ett stort plus.

Alla vinster inom Folke Bredband går tillbaka till den lokala journalistiken eftersom ägaren är den stiftelseägda koncernen NTM som har det fria och oberoende ordet som grund.

– Om lokalnyheter inte fanns skulle det bli mycket tråkigare och mer opersonligt att bo här. Det är roligt att hålla koll på vad som händer i sin närhet och känna igen platser och personer som nämnts i tidningen sedan när man är ute. Jag följer även internationella nyheter men det lokala är lättare att engagera sig i och påverka, säger Magnus.

undefined
"Man sparar verkligen pengar på att ändra abonnemang och inte bara låta det rulla på. Sedan står jag även bakom värdena som Folke Bredband har", säger Magnus.

Ett svar på nutidens behov

Karolina Elmhester är produktansvarig för Folke Bredband och har varit med på bolagets resa sedan våren år 2023. Hon ser framemot att fortsätta den folkeliga resan tillsammans med nuvarande och framtida kunder.

– Historiskt har vi kört ut tidningar så att våra kunder ska få ta del av nyheterna men nu är det minst lika vanligt att läsa digitalt. Därför vill vi erbjuda en tjänst anpassad efter nutidens behov i form av säker uppkoppling till ett schysst pris, säger Karolina.

undefined
"Vi vill erbjuda en tjänst anpassad efter nutidens behov i form av säker uppkoppling till ett schysst pris", säger Karolina.

Folke Bredband kommer finnas tillgängligt på alla orter där NTM levererar lokala nyheter. Verksamhetsområdena omfattar norra Småland, Östergötland, Gotland, Sörmland, Uppland, Västerbotten och Norrbotten.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda en pålitligt och stabil bredbandstjänst i alla våra geografiska områden under 2024 och försätta stötta den lokala journalistiken, säger Karolina. 

Om Folke Bredband

Folke är en del av mediekoncernen NTM. NTM är en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Västerbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 250 år.

Hemsida: www.folkebredband.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.