Annonssamarbete med Visbymäklarna

Nytt kontor, samma engagemang för visbymäklarna

Efter 21 år i samma lokaler i Östercentrum har visbymäklarna flyttat. I början av augusti öppnade de upp dörrarna på Söderväg 12 till fräscha lokaler med industriell charm i Södercentrums hörnhus. Ännu mer lättillgängliga och fortsatt lika övertygade om att engagemang och service är rätt väg att gå för att hjälpa människor att hitta rätt boende.

Native 13 september 2023 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Några flyttkartonger ska ännu packas upp och några möbler ställas på plats, men i stort är det mesta i ordning. Bakom skrivborden är mäklarna Jörgen Andersson, Anders Larsson och Jessica Hallgren fullt sysselsatta med att hjälpa sina kunder med bostadsaffärer och allt som hör därtill. 

Viktigare än någonsin att se behoven
visbymäklarna har valt att driva en oberoende mäklartjänst för att kunna vara de flexibla och personliga mäklare som är deras signum. Det är en tid då många köpare och säljare upplever en viss oro på en svårläst marknad, med stigande räntor och många andra påverkande faktorer. Nu, om någonsin, behövs god hjälp och stadig handledning på bostadsmarknaden.
 
– Jag brukar hävda att vi inte har ett försäljningsyrke, utan ett serviceyrke. Noggrann rådgivning för varje personlig situation har nog aldrig varit viktigare, säger Jörgen.

undefined
Mäklarna Jörgen Andersson, Anders Larsson och Jessica Hallgren hjälper sina kunder med trygga bostadsaffärer, trots utmanande tider.

– Visst kan vi visa statistik på att den som anlitar oss får bra betalt och att vi har en snabb omsättningstid på objekten, men viktigast av allt är att vi får goda omdömen. Våra kunder återkommer till oss både en och flera gånger, konstaterar Anders.

Från ett centrum till ett annat
Läget på Söderväg 12 är centralt och lättillgängligt. Det finns mängder av parkeringsplatser för besökare som kommer med bil och för den som promenerar eller cyklar är det lätt att bara slinka in på ett besök. Kontoret ligger mitt i ett stort bostadsområde med 170-talet lägenheter och många, många fler bostäder av alla slag bokstavligen runt hörnet. 

undefined
Numera välkomnar visbymäklarna sina kunder på sitt nya kontor på Söderväg 12.

– Det blir många trevliga spontanbesök. Vi känner att vi verkligen är synliga och lätta att nå på ett nytt sätt. Huset känns inte heller som ett traditionellt kontor, vilket är trivsamt, säger Anders Larsson medan han serverar nybryggt kaffe. 

– Vi får ny energi här, men, det gäller att tänka sig för så att man inte åker till det gamla kontoret av gammal vana. Vi huserade trots allt där i 21 år, konstaterar Jörgen och erkänner att han minsann varit på väg att åka fel ett par gånger. 

Framtidstron är tydlig
Hos visbymäklarna finns en självklar framtidstro. Nytt kontor, fortsatt goda utsikter, även om det kan bli tuffare tider för alla som går i bostadstankar. Samtidigt är utmaningen något som Jörgen, Anders och Jessica trivs med. Deras yrke handlar om att lyssna, ta in och lägga den tid som behövs för att kunden ska känna sig trygg och nöjd. Det är ingen nackdel att det nu sker i fräscha lokaler. 

Går du själv i tankar om att sälja eller köpa bostad så vet du vart du ska vända dig för goda råd och lång erfarenhet. 

visbymäklarna. Söderväg 12. 

undefined
De nya lokalerna är lättillgängliga för såväl de som kommer med bil som de som går eller cyklar.
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Gotlands Media.