Annonssamarbete med Nynäs Kliniken

Här får du snabb och modern tandvård

Har du svårt att få en tandläkartid på ön? Fem minuter från hamnen hittar du Nynäs Kliniken, den hemtrevliga tandläkarmottagningen som hjälper dig med alla sorters tandproblem. Den lyhörda personalen anpassar besöket utifrån ditt behov – och kan ta emot med kort varsel.

Ali tillsammans med de andra anställda.

Ali tillsammans med de andra anställda.

Foto: Nynäs Kliniken

Native2024-03-26 10:38
Detta är ett annonssamarbete.

Nynäs Kliniken i Nynäshamn drivs sedan 2010 av Ali Pahlawan. Ali är tandläkare och är inriktad mot implantat och svårare tanduttagningar. Utöver Ali så arbetar en tandhygienist och en tandsköterska på kliniken. 

– Vi erbjuder all typ av tandvård. Vanliga undersökningar, lagningar, implantat och andra behandlingar. Det är sällan vi remitterar till en specialist utan vi försöker göra allt på plats. Vi anpassar våra tider och behandlingar till patientens behov. Har patienterna fler besök planerade så bokar vi de i anslutning till varandra. Vi vet att det kan vara jobbigt att ta sig fram och tillbaka från Gotland så vi vill kunna minimera antalet besök, säger Ali. 

undefined
Personalen arbetar med uppdaterade metoder, tekniker och material i sin tandvård.

Personalen arbetar med uppdaterade metoder, tekniker och material i sin tandvård. De använder sig bland annat av digitala avtryck. Innan la man avtrycksmassa i en metallsked som sedan placerades i patientens mun tills den stelnade, men nu görs det digitalt via en kamera. 

– Vi ger en väldigt fin, kvalitativ och snabb tandvård. Patienterna behöver inte vänta flera veckor på en tid utan vi kan ta emot dem med kort varsel. Likaså gäller akuta fall, vi kan ta emot patienter inom 1–2 dagar för att kolla vad som hänt och så får behandlingen ske en annan dag om vi inte har möjlighet att hjälpa direkt.

undefined
"Det är väldigt härligt här och ger inte en steril känsla som det annars kan göra hos tandläkare", säger Ali.

Nynäs Kliniken ligger endast en fem minuters lång promenad från hamnen vilket gör det smidigt för de på Gotland att ta sig till. Ali förklarar att lokalen skiljer sig från andra tandläkarmottagningar. 

– Det är bara att gå av färjan och ta en kort promenad hit, det är den närmaste tandläkarkliniken från hamnen. Vi har en väldigt hemtrevlig miljö i en sekelskiftesbyggnad. Det är väldigt härligt här och ger inte en steril känsla som det annars kan göra hos tandläkare. 

Mottagningen har redan patienter från Gotland som regelbundet kommer till kliniken för att få hjälp med sina tänder.  

– De är väldigt nöjda med kvaliteten på behandlingen, de snabba tiderna och bemötandet. Vi har allt i ett här, säger Ali. 

Nynäs Kliniken

Adress: Centralgatan 3, 14932 Nynäshamn 

Telefon: 08 - 520 118 60 

Mejl: info@nynaskliniken.se 

Öppettider: Mån–tors 8–17 

Läs mer om Nynäs Kliniken på deras hemsida

Karta: Nynäs kliniken AB, Tandläkare Ali Pahlawan
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.