Annonssamarbete med Bilvalet pÄ Gotland

Lokala bilhandlaren expanderar med ny plÄtverkstad

Bilvalet pÄ Gotland har nu utökat verksamheten med en ny plÄtverkstad, och har samtidigt inlett ett nÀra samarbete tillsammans med LÀnsförsÀkringar och Gotlands PlÄt och Billack.

PlÄtteknikern Linus Karlsson arbetar ett av alla plÄtjobb i den nya verkstaden pÄ Bilvalet Gotland.

PlÄtteknikern Linus Karlsson arbetar ett av alla plÄtjobb i den nya verkstaden pÄ Bilvalet Gotland.

Foto: NTM Media, Content Studio

Native2024-04-15 05:00
Detta Àr ett annonssamarbete.

Bilvalet pĂ„ Gotland, belĂ€get pĂ„ SkarphĂ€ll i Visby, Ă€r en fullserviceanlĂ€ggning som representerar Toyota pĂ„ Gotland. Den nya verkstaden har byggts i samma byggnad som butiken och innebĂ€r att Bilvalet Gotland nu Ă€ven kan ta emot bilar med plĂ„tskador. 

– Det kĂ€nns oerhört bra att vi nu ocksĂ„ har en plĂ„tverkstad. Det Ă€r ett fantastiskt jobb som plĂ„tteknikerna utför, sĂ€ger Johan Johansson servicemarknadschef och delĂ€gare pĂ„ Bilvalet. 

undefined
Johan Johansson Àr servicemarknadschef och delÀgare pÄ Bilvalet.

PlÄtteknikern Linus Karlsson Àr den som besiktar skadan pÄ bilen och reparerar plÄtskador. Han har arbetat som plÄttekniker i 16 Är, men pÄ Bilvalet Àr han lika ny som plÄtverkstaden.

– Det kĂ€nns mycket bra att ha börjat hĂ€r, det Ă€r ett glatt gĂ€ng och det Ă€r roligt att fĂ„ vara med och starta upp en ny verkstad, sĂ€ger Linus. 

Den nya verkstaden byggdes dĂ„ ett nytt samarbete infördes med skadereparationer av Toyotabilar som Ă€r försĂ€krade via LĂ€nsförsĂ€kringar. Den som har en skada pĂ„ sin bil kontaktar Bilvalet och bokar en tid för en skadebesiktning. 

undefined
Linus Karlsson Àr en erfaren plÄtslagare, men Àr nyanstÀlld pÄ Bilvalet och har varit med och startat upp den nya plÄtverkstaden.

– Det Ă€r ett stort samarbete med LĂ€nsförsĂ€kringar. Den som har fĂ„tt en skada pĂ„ sin bil kontaktar oss. Vi berĂ€knar skadans omfattning och skickar kalkylen till LĂ€nsförsĂ€kringar, sĂ€ger Johan. 

Bilvalet försöker först och frĂ€mst laga den skadade bilen med begagnade delar för hĂ€nsyn till miljön. Men om det inte finns tillgĂ€ngligt med begagnat sĂ„ bestĂ€lls nya delar. 

undefined
Bilvalet pÄ Gotland ligger pÄ SkarphÀll i Visby. I och med det nya samarbetet finns nu service, verkstad och bilbutik under samma tak.

NÀr plÄtteknikern har reparerat bilen sÄ transporteras den till Gotlands PlÄt och Billack som Àr den tredje parten i det nya samarbetet. En av billackerarna som tar emot bilarna frÄn Bilvalet Àr Christian Sundberg.

– Det Ă€r inte det lĂ€ttaste jobbet, men det Ă€r spĂ€nnande och det kĂ€nns vĂ€ldigt belönande nĂ€r man hittar den rĂ€tta fĂ€rgen, sĂ€ger Christian som Ă€r i full fĂ€rd med att blanda fĂ€rg till nĂ€sta bil som Ă€r redo att lackas. 

undefined
Christian Sundström Àr billackerare pÄ Gotlands PlÄt och Billack och lackar om bilarna som kommer frÄn Bilvalets plÄtverkstad.

– NĂ€r de Ă€r klara med lacken sĂ„ kontaktar de oss. Vi monterar ihop bilen och levererar den till kunden, sĂ€ger Johan. 

I och med den nya verkstaden kan kunderna nu fÄ hjÀlp med det mesta som kan tÀnkas ÄtgÀrdas pÄ sin Toyota. Det Àr en modern verkstad som utför allt ifrÄn service och reparationer, till försÀljning av reservdelar och glasarbeten.

– Det bĂ€sta Ă€r att en kund kan komma hit och göra allt pĂ„ samma stĂ€lle, sĂ€ger Johan. 

Vad tycker du om det nya samarbetet? 

– Vi Ă€r supernöjda med det hĂ€r samarbetet! VĂ„rt mĂ„l Ă€r alltid att kunden fĂ„r en reparerad bil och kĂ€nner sig nöjd och glad nĂ€r hen kör hĂ€rifrĂ„n, sĂ€ger Johan Johansson. 

HĂ€r kontaktar du Bilvalet pĂ„ Gotland: https://toyotavisby.se/ 

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister.