Annonssamarbete med Privatläkarna Visby

Privatläkarna Visby fortsätter att satsa

Erik Lindberg är sjukgymnasten som 2016 startade eget företag med ett första mål att kunna försörja sig. Redan efter ett år blev han kontaktad av en läkare som ville samarbeta. Erik gillade tanken och idén om Privatläkarna Visby föddes. Idag, några år senare, har han byggt upp ett företag med 12 medarbetare och har en ständigt växande skara av patienter.

   Erik Lindberg startade och driver Privatläkarna Visby

Erik Lindberg startade och driver Privatläkarna Visby

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2024-03-04 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Från att alltså vara ensam sjukgymnast till en imponerande bredd med både läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster. Hos Privatläkarna Visby har man möjlighet att träffa till exempel allmänläkare, kardiolog, läkare inom internmedicin, kirurg, barnmorska samt det senaste tillskottet en gynekolog. Att Privatläkarna Visby växt med stormsteg är något Erik är stolt över såklart. Nyckeln till framgången stavas kompetent personal och han tar inte åt sig äran själv.

– Det finns en väldigt bred kunskap men också riktigt vass spetskompetens bland våra läkare och övriga medarbetare. Dom gör ett fantastiskt jobb, berömmer Erik sina kollegor.

undefined
Erik har lång erfarenhet av sjukgymnastik.

En annan del av framgången är att Privatläkarna Visby jobbar hårt för att vara tillgängliga. Här kan man snabbt få en tid och beslutsleden är korta. Att man dessutom får träffa samma person vid varje besök är något som patienterna uppskattar. De många olika kompetenserna i huset kompletterar varandra och man kan lösa mycket under samma tak

– Vi vet att många uppskattar närheten till specialistvård, berättar Erik.

undefined
Kardiologen Hans Eriksson och Erik Lindberg med den senaste investeringen, en ultraljudsmaskin.

Personalstyrkan hos Privatläkarna Visby har nyligen alltså utökats med en gynekolog. I nära samarbete med barnmorskan ger gynekologen trygg och professionell vägledning för tjejer och kvinnor i livets alla skeden. Trots minimal marknadsföring har många redan hittat hit. För att kunna bemöta patienternas behov har det gjorts stora investeringar i teknisk utrustning. Bland annat har kliniken införskaffat en ultraljudsmaskin som även kan används för hjärtultraljud. Detta är något som gör att kardiologen Hans Eriksson kan ge patienterna ännu bättre service och träffsäkra diagnoser.

undefined
Vera Kolmodin är van att göra hälsokontroller.

Ett annat ben som Privatläkarna står på är företagshälsovård. Det kan bland annat handla om att få hjälp med olika speciella medicinska intyg som krävs för vissa yrken. Dessutom genomför man även årliga hälsokontroller. Sjuksköterskan Vera Kolmodin berättar varför man skall göra en sådan undersökning.

– Vid hälsokontrollerna kan man tidigt upptäcka eventuella sjukdomar. På så sätt är det lättare att få bukt med det. Man besiktar bilen varje år men inte kroppen och det är lite märkligt, konstaterar hon.

undefined
Erik Lindberg startade och driver Privatläkarna Visby

Hos Privatläkarna Visby behandlas allt från äldre patienter till elitidrottare. Just den sistnämnda kategorin har Erik stor erfarenhet av. Han var nämligen under 12 år anlitad av det svenska skidskyttelandslaget. En stor del av året reste han med stjärnorna och skötte om deras kroppar så de kunde prestera maximalt. Erik har upplevt framgångar med både VM-guld och en OS-medaljer i bagaget. Han har jobbat med profiler som till exempel Carl-Johan Bergman, Anna-Carin Olofsson, Sebastian Samuelsson, Hanna Öberg, Helena Ekholm och inte minst Björn Ferry. Björn minns väl hur deras samarbete fungerade:

– Erik är en proffsig och trevlig person som kan och förstår elitidrott, säger Björn.

Den legendariska skidskytten Björn Ferry är känd för att vara skojfrisk och för att formulera sig på sitt eget sätt. Därför är det inte helt oväntat när han avslutningsvis, med glimten i ögat, ger Erik ännu en komplimang:

– Eriks händer i mina ljumskar gör underverk, skattar Björn.

Privatläkarna Visby

Privatläkarna Visby samarbetar med de flesta försäkringsbolag.

Den som har en sjukvårdsförsäkring bör alltid kolla med sitt försäkringsbolag om man kan få komma till Privatläkarna Visby för att få snabb hjälp.

Självklart är man välkommen även utan en försäkring.

Adress: Visborgsallén 33

Privatlakarnavisby.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.