Annonssamarbete med Vägfas

Så kan gotländska samfälligheter digitalisera sin administration

Nu behöver din styrelse varken ha analoga eller digitala eldsjälar, utan kan fullt ut fokusera på det som styrelsen är satt att göra. Vägfas är verktyget som underlättar det administrativa arbetet för styrelser i drygt 1000 samfälligheter över hela Sverige.

Med Vägfas kan samfälligheter ersätta pärmarna med effektiva digitala lösningar.

Med Vägfas kan samfälligheter ersätta pärmarna med effektiva digitala lösningar.

Foto: Adobe Stock

Native2024-03-01 09:19
Detta är ett annonssamarbete.

Från att föreningen haft analoga eldsjälar med total koll på vilken pärm och bakom vilken flik i pärmregistret som informationen finns, har det äldre gardet ersatts av digitala eldsjälar som byggt mer eller mindre tekniska lösningar. Och det funkar så länge den digitala eldsjälen har tid, tycker att det är kul och framför allt inte flyttar från föreningen (gud förbjude).

Med Vägfas behöver styrelsen varken ha analoga eller digitala eldsjälar utan kan fullt ut fokusera på det som styrelsen är satt att göra, nämligen förvalta sina GA, Sektioner etc. Att ha koll på rätt andelstal, att rätt ägare står med på debiteringslängden och rätt mottagare får fakturan. Med Vägfas elimineras behovet av digitala eldsjälar med teknisk kunskap i styrelsen.

Vägfas grundades 2006. Med drygt 1000 kunder från Kiruna till Trelleborg har systemet idag satt en ny standard för hur samfälligheter kan förenkla och effektivisera sin administration. 

– Varje månad levereras uppdaterad fastighetsinformation från Lantmäteriet och Skatteverket till våra kunder. Det handlar om ägarbyten av fastigheter, ändringar i folkbokföringen och andra uppgifter som föreningen behöver för att kunna hålla ordning på medlemmarna, förklarar Thomas Åhlund, säljansvarig på Vägfas.

undefined
Thomas Åhlund, säljansvarig på Vägfas.

 – En av våra nya kunder kunde räkna hem årskostnaden för Vägfas bara genom att plocka hem faktureringsrutinen från extern konsult.

Vägfas har sedan starten lyssnat in föreningarnas önskemål om förbättringar. Den samlade kunskapen ryms i det digitala systemet – men också i företagets supportfunktion, som stöttar kunderna vid frågor och funderingar.

– Våra kunder behöver inte uppfinna egna hjul utan får ta del av många andra föreningars idéer och behov som ständigt leder till införande av nya funktioner, konstaterar Thomas Åhlund.

Läs mer på: www.vagfas.se

Med Vägfas kan samfälligheter ersätta pärmarna med effektiva digitala lösningar.
Med Vägfas kan samfälligheter ersätta pärmarna med effektiva digitala lösningar.
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister.