Nya ägaren på Grå Gåsen: "Försöker få alla att trivas"

Några av artisterna i årets "Så mycket bättre" har varit med i programmet och gästat Grå Gåsen tidigare. För Cecilia Westerholm Beer, en av de nya ägarna till Grå Gåsen, är det dock premiär.

Cecilia Westerholm Beer, Grå Gåsen i Burgsvik, lagar maten till artisterna under inspelningen av "Så mycket bättre".

Cecilia Westerholm Beer, Grå Gåsen i Burgsvik, lagar maten till artisterna under inspelningen av "Så mycket bättre".

Foto: David Skoog/arkiv

Burgsvik2020-06-08 20:18

I början av året tog Björn Westerholm och Cecilia Westerholm Beer över Grå Gåsen i Burgsvik. I helgen anlände artisterna till Grå Gåsen i Burgsvik för årets inspelningar av tv-programmet "Så mycket bättre". För flera av artisterna var det ett återseende, men för Cecilia Westerholm Beer var det premiär för värdskapet.

– Det är jättekul, jag står just nu och förbereder första lunchen. De kom igår, men i dag är första riktiga inspelningsdagen. De åt en enklare middag igår uppe i huset och då fick vi träffa allihop, berättar hon på måndagsförmiddagen.

De tidigare ägarna Maria och Håkan Ahlsten, som varit värdar för tv-inspelningarna många gånger, finns med i bakgrunden den här första sommaren.

– Det är många som har berättat för oss hur det kommer att vara, så vi känner oss ganska förberedda. Men det är klart att det är en stora apparat och mycket som händer. Jag är inte så chockerad som jag kanske trodde att jag skulle vara, det rullar på och vi försöker hjälpa till på vårt sätt och få alla att trivas.

Är det någon av artisterna som du sett fram extra mycket emot att träffa?

– Jag tycker att det är jättekul att Tommy Körberg är här, jag tycker att han är en fantastiskt duktig artist. Lisa Nilsson, Helen Sjöholm... Jag du hör, jag gillar det äldre gardet. Jag gillar alla, men om jag ska nämna några favoriter så.

Och vad får de till lunch i dag?

– En saffransbouillabaisse blir det till lunch i dag.

Karta: Grå Gåsen & Gåsens Björklunda
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!