Inom kort breddas det gotländska matutbudet ytterligare, då Sundar Tamang från Nepal börjar servera momos från sin food truck.
– Jag har hela tiden funderat på att det skulle vara roligt med någonting nytt här på ön, säger Sundar Tamang.
Momos är nepalesiska dumplings. I Sundars hemland är det den vanligaste formen av snabbmat.
– De har faktiskt sitt ursprung från Tibet, och togs därifrån till Nepal. Där finns momo överallt, på samma sätt som det är med hamburgare och pizza här.
I Nepal är det vanligast med buffelfärs i momos.
– Ja, till 95 procent. Men här kommer jag köra med nötfärs istället, och även ha vegetariska varianter fyllda med bland annat Paneer (indisk färskost) och grönsaker. Det går att göra dem med kyckling- eller lammfärs också.
En viktig beståndsdel i anrättningen är såsen. Sundar kommer ha en stark sås och en lite mildare i sitt sortiment.
– Vi brukar säga att såsen är kungen till momo, den är jätteviktig, säger Sundar med ett skratt.
Under april kommer verksamheten öppnas upp i tilltagande omfattning. I påskhelgen hade han en smygpremiär i Vibble, där Sundar bor med sin familj.
– Det blir en smygpremiär i Fardhem hos min frus släkt också. Sen blir det stor premiär här hemma i Vibble.
Under de intensiva sommarveckorna kommer han att finnas på plats vid Östercentrum och hamnen, företrädesvis under kvälls- och nattetid.
– Övriga tider kommer jag hålla öppet hemma i Vibble, och för lite större sällskap så kommer jag ta beställningar för hemleverans. Jag har tänkt ha öppet i stort sett hela tiden, om jag inte står på stan med bilen så kommer jag ha öppet hemma i Vibble.
Det går inte att ta miste på att han är exalterad över att komma igång.
– Jag har funderat på det här jättelänge, och nu när det närmar sig blir man lite nervös, säger Sundar Tamang med ett skratt.