BESKED: "Sofias änglar" tillbaka på Gotland

TV-programmet "Sofias änglar" som hjälper familjer med deras hem är tillbaka på Gotland. Produktionen hjälpte så sent som i februari i år en annan familj på ön.

Johnnie Krigström, Sofia Wistam och Mattias Särnholm är återigen på plats på Gotland.

Johnnie Krigström, Sofia Wistam och Mattias Särnholm är återigen på plats på Gotland.

Foto: Emelie Stenqvist/Arkiv

Gotland2019-11-11 20:20

"Sofias änglar" var i februari i år på Gotland och hjälpte en gotländsk familj i Visby. Nu är programmet med programledarna Johnnie Krigström, Mattias Särnholm och Sofia Wistam tillbaka på ön. Den här gången hjälper de en annan gotländsk familj. Mer än så vill produktionen inte berätta i nuläget. 

–  Vi har fyra dagars inspelning för ett program. Det är tre dagars arbete och sedan sista dagen fixar vi i ordning innan det att familjen kommer hem, Vi har fantastiska hantverkare som ställer upp för en god sak. De vet att det är en familj som verkligen behöver vår hjälp, säger Therése Nordenberg, inspelningsledare på platsen. 

Det känns som att ni relativt ofta hittar till Gotland? 

– Ja, så är det nog. Det är lite svårt att säga vad det beror på, vi har familjer från hela Sverige som skickar in ansökan till oss. Men det kan bero på att en av våra programledare kommer härifrån och att många från Gotland tittar på programmet, säger Therése Nordenberg.

Det är inte klart när programmet från Gotland kommer att sändas i Kanal 5 och Dplay. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!