Bakom sammetsdraperierna finns tjejjouren i Järfälla norr om Stockholm.
- Vi är här för att motverka efterfrågan på prostitution, säger Zandra Lundgren på Tjejjouren.
- Hade vi inte haft en sexköpslag hade det antagligen funnits en bordell på riktigt i Visby under Almedalsveckan. Genom att sätta upp en bordell mitt i Visby, med information om prostitutionens baksida, vill i väcka debatt och bidra till att förändra attityden till sexhandel, säger Zandra Lundgren.
Kollegan Jenny Höglund Lindblad är inte säker på att Almedalsveckan är fri från prostitution.
- Vi vet att det här sker i hela landet, så varför inte här? Män med hög inkomst är de som vanligen köper sex och män med hög inkomst finns det gott om här. Förmodligen finns det en verklig bordell någonstans här i staden.
"Folk har varit arga"
Den svartmålade utställningslokalen har ett lysande, roterande upp- och nervänt hjärta på taket. Genom ett stort fönster skymtar en galonklädd brits bakom sammetsgardinerna.
- Hade det här varit Holland, där prostitution är lagligt, så hade nog en sådan här varit bemannad av prostituerade tjejer, säger Zandra Lundgren.
Det utmanande tilltalet drar blickar till sig, men inga intresserade vill prata med GT om frågan som tjejjouren tar upp.
- Folk har kommit fram och varit arga på oss. Vi har bara stått här i två dagar och det är fullt upp hela tiden. En man kom fram och undrade vad vi har här att göra, men jag tror bara det handlar om okunskap. Det är också så att prostitution och människohandel alltid hänger ihop med grov kriminalitet, säger Lundgren.
43 procent positiva
Tjejjourens företrädare i Almedalen jobbar mycket med attityder hos ungdomar.
- Enligt en undersökning så är 43 procent av 16-25-åringarna positiva till prostitution. Det finns många myter kring detta, problemet är att de unga ofta inte ser allvaret. Om de köper sex utomlands ser de inte baksidan av prostitutionen.
Grundläggande värderingar
Till vardags åker Zandra Lundgren och Jenny Höglund Lindblad runt i gymnasieskolor och talar med ungdomar om den här frågan.
- Egentligen handlar det om grundläggande värderingar. Den som köper sex köper ju en annan människa och när man tar upp den aspekten så är det många som backar och byter åsikt, säger Zandra Lundgren.
Utställningslokalen och reklamkampanjen under Almedalsveckan har Tjejjouren i Järfälla fått gratis.
Kampanjen stöttas av annonsering i flera dagstidningar och kampanjen har lagts upp av en känd reklambyrå, som också arbetat ideellt för tjejjouren.