Driver svårsålda krogar vidare

Flera gotländska krögare som haft sina verksamheter till salu driver vidare sina krogar. I varje fall en säsong till, i avvaktan på att konjunkturen vänder. Det skriver Gotlands Allehanda i dag.

Wisby deli. Christer Grandin, en av tre delägare.
ARKIVFOTO: HENRIK RADHE

Wisby deli. Christer Grandin, en av tre delägare. ARKIVFOTO: HENRIK RADHE

Foto: Henrik Radhe

Gotland2013-05-17 09:17

– Marknaden är tuff. Bankerna har dragit öronen åt sig och lånar inte ut i samma utsträckning längre. Då krävs det att en poteniell köpare har en borgenär i ryggen, säger Christer Grandin på Wisby Deli till Gotlands Allehanda.

Förutom Wisby Deli har 50 kvadrat, Smakrike och Packhuskällaren varit till salu men samtliga kommer att driva sina verksamhet vidare i väntan på bättre bud. De betonar att det inte är någon panik med försäljningen och flera av dem är förväntansfulla inför årets säsong, en del bygger till och med om och satsar på nytt.

Läs hela nyheten i GA:s e-tidning här.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!