Efter helgens inställda färjor – Fem turer försenade

Under helgen blev flera färjeturer inställda till följd av hårda vindar. Under måndagen fortsätter vädret och helgens inställda avgångar att ställa till det för Destination Gotland när totalt fem turer är försenade.

Totalt fem turer, tre på Nynäslinjen och två på Oskarslinjen, är försenade under måndagen meddelar Destination Gotland.

Totalt fem turer, tre på Nynäslinjen och två på Oskarslinjen, är försenade under måndagen meddelar Destination Gotland.

Foto: Dennis Pettersson

Gotland2021-08-16 10:04

Under söndagen valde Destination Gotland att ställa in två turer på Nynäslinjen på grund av hårda vindar. På måndagen fortsätter vindarna att ställa till det för Destination Gotland. Vid 09:30 är tre turer på Nynäslinjen och två turer på Oskarslinjen försenade.

Turen från Nynäshamn till Visby som skulle avgått 02:30 natten till måndag avgick istället 06:38. Övriga turer som fått en ny avgångstid är båten som skulle gått 20:35 från Nynäshamn till Visby, den avgår istället 22:15. Även turen från Visby mot Nynäshamn som skulle avgått 16:00 har blivit senarelagd, den turen avgår istället 17:50.

På Oskarslinjen är det turen som skulle avgått 10:20 från Oskarshamn till Visby och turen 06:35 från Visby till Oskarshamn som blivit senarelagda. De nya avgångstiderna för dessa är 14:00 från Oskarshamn till Visby och 10:15 för turen mellan Visby mot Oskarshamn.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!