Frasselokalerna byter koncept

Frasses är borta. Men bakom de maskerade fönsterna byggs en ny snabbmatsrestaurang upp.– Vi tror på det här konceptet, det är liksom mer Gotland, säger Per Möllerfors.

Foto: Petra Jonsson

Gotland2013-05-07 12:56

Frasses hamburgare blev en kortvarig historia på Gotland.

I mars köpte Per Möllerfors verksamheten och sedan dess har det varit stängt och låst.

Men den 24 maj är det nyöppning, och då får Visby sin andra Sibyllarestaurang.

– Vi ville ha mer än bara hamburgare. Det känns som att Sibylla är mer Gotland. Korv och mos och allt det andra också, säger Per Möllerfors som ägde hela fastigheten fram till för några år sedan.

– Jag sålde den på grund av sjukdom, så nu är vi hyresgäster i mitt gamla hus, säger han.

"Vi" är Per Möllerfors och sonen Filip som kommer vara den som står för driften av restaurangen.

– Det blir perfekt för honom, han är 23 år och har jobbat en del med sådant tidigare. Jag är övertygad om att det här konceptet kommer bli bra, säger Per Möllerfors.

– I och med att det blir två Sibylla nu så ger man draghjälp åt varandra, jag tror inte det blir så mycket konkurrens.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om