Fullbelagt på Tott i sommar

Totts hotell på Norderstrand räknar med att sälja slut på alla lägenheter och bungalows i sommar - och att uppnå full beläggning vad gäller uthyrningen under de populära juliveckorna.

Foto: Tommy Söderlund

Gotland2009-06-04 04:00

- Sett till att vi är ett helt nytt hotell ser det väldigt bra ut inför sommaren, säger Stephanie af Klercker, pressansvarig.

Det har gått trögt för Tott resort på Norderstrand i norra Visby när det gäller försäljningen av lägenheter och bungalows under vintern. Men nu börjar bokningarna inför sommaren att strömma in.

Full beläggning
Enligt Stephanie af Klercker, pressansvarig på Stureplansgruppen som står bakom Tott resort, kan man nå full beläggning.
- Vi har inte 100 procent bokat just nu, men vi räknar med att vi kommer att vara i princip fullbokade under de mest hektiska veckorna, säger Stephanie af Klercker.
Försäljningen av lägenheter och bungalows är ännu inte helt avklarad. Från januari till i dag har man sålt ytterligare nio enheter, och nu återstår 23 enheter.

Säljer alla
- Vi har några få bungalows kvar, resten är lägenheter, och vi räknar med att sälja slut på dem alla i sommar. Förra året sålde vi ingenting från januari till maj, och vi sålde som mest i juni och juli. Nu har vi redan sålt nio och den mest köpstarka perioden återstår, säger Pål Burman, vd för Tott Resort.
Hotellet och restaurangen Wisby Beach Club på Norderstrands strand, öppnar efter midsommar. Restaurangen stänger sedan i slutet av augusti, medan hotellet håller öppet något längre, lite beroende på bokningsläget under den senare delen av sommaren.

Stephanie af Klercdker marknadschef
Stephanie af Klercdker marknadschef
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om