Fyra nya vinnare av Helagotland-tårtan – se namnen här!

Många hjälpsamma och rådiga personer uppmärksammades i tårtchatten under veckan. Här är vinnarna av Helagotland-tårtan.

Gotland2024-06-03 12:21

Vinnarna av Helagotland-tårtorna vecka 22 är klara. Här är de fyra lyckliga vinnarna som kan hämta ut en tårta hos Konditori Norrgatt.

Erik Storms

Nominerad av Monica Storms. Skulle vilja ge en tårta Erik Storms, han ställer upp för mig efter min höftoperation och han är värd en tårta och lite uppmuntran. Han klipper gräset och åker och handlar för oss. Han har en stor gård att ta vara på också så jag hoppas att han kan få denna tårta.

Annika Persson

Nominerad av Monica Lindby. Jag vill nominera min kollega Annika Persson på Gråboskolan. Hon har arbetat hårt det här läsåret och alla innan. Hon skulle behöva sätta sig och ta en fika.

Maya Johansson

Nominerad av Charlotte. Maya Johansson är nu klar med sin ekonomiutbildning efter tre år. Det skulle jag vilja fira med en tårta. Bra jobbat Maya!

Gun Segerdahl

Nominerad av Ann Fransson. Jag vill ge en födelsedagstårta till mig och min tvillingsyster Gun Segerdahl på vår födelsedag 6 juni. Gun är världens bästa syster mamma och vän, hon är verkligen värd denna tårta från Norrgatt så hon slipper baka själv.

Så funkar det:
• Personen du nominerar måste själv kunna hämta tårtan hos Konditori Norrgatt och uppvisa legitimation. Nominerade under 18 år, som inte kan legitimera sig själva, kan ta med sig målsman som då behöver kunna legitimera sig. Namn på målsman ska framgå av nomineringen.
• Vi meddelar konditoriet namnen på förra veckans vinnare varje måndag. Tårtan behöver hämtas inom två månader.
• Vi berättar då även vem som vunnit tårtan på Helagotland. Därför är det viktigt att hålla utkik, så att du som nominerat eller du som vunnit får reda på det.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!