Grattis – ni vann Helagotland-tårtan

Många goda insatser uppmärksammades i tårtchatten under veckan. Här är vinnarna av Helagotland-tårtan.

Gotland2024-05-20 12:35

Vinnarna av Helagotland-tårtorna vecka 20 är klara. Här är de fyra lyckliga vinnarna som kan hämta ut en tårta hos Konditori Norrgatt.

Linnéa Johansson

Nominerad av Lotta med motiveringen: "Jag vill så innerligt bjuda Linnéa Johansson på en tårta. Hon har varit så tapper under sin graviditet trots komplikationer, mycket smärta och krångel. Nu är denna tid över och hon förtjänar att njuta av tårtan med sin sambo och nyfödda dotter".

Lena Kollberg

Nominerad av Claes Pettersson med motiveringen: "Min kollega Lena Kollberg, receptionist på Wisbygymnasiet, som snart går i välförtjänt pension är väl värd en tårta. Trots 50 yrkesverksamma år så levererar hon fortfarande samma goda service med ett leende och är fortfarande nyfiken på att lära och testa nya saker. Hon har dessutom alltid funnits som en stabil person att gå till för de elever som behövt hjälp eller någon att prata med samt finns där varje dag och ler och säger godmorgon så att alla känner sig välkomna och sedda".

Roger Andersson

Nominerad av Anna med motiveringen: "En stor tårta vill jag ge till Roger Andersson som sliter och kämpar på trots obefintlig hörsel, han har nu börjat resan med hörselinplantat som vi hoppas ska göra livet lättare för honom. En annan anledning till tårtvinst är att han kan dela den med sin sambo (jag) som älskar tårta".

Sven-Ingemund Svantesson

Nominerad av Maryam Svantesson med motiveringen: "Jag vill nominera min svärfar Sven-Ingemund Svantesson. För allt han alltid ställer upp i vått och torrt. Han ser till vårt hus och uppdaterar med bilder, när längtan blir för stor nu när vi på grund av båtpriserna inte kan åka över lika ofta som förut".

Så funkar det:
• Personen du nominerar måste själv kunna hämta tårtan hos Konditori Norrgatt och uppvisa legitimation. Nominerade under 18 år, som inte kan legitimera sig själva, kan ta med sig målsman som då behöver kunna legitimera sig. Namn på målsman ska framgå av nomineringen.
• Vi meddelar konditoriet namnen på förra veckans vinnare varje måndag. Tårtan behöver hämtas inom två månader.
• Vi berättar då även vem som vunnit tårtan på Helagotland. Därför är det viktigt att hålla utkik, så att du som nominerat eller du som vunnit får reda på det.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!