När den internationella matlagningstävlningen Culinary Olympics avgjordes i Erfurt i Tyskland idag så stod det klart att OS-juryn tyckte att Isak Oldenburg och lagkamraterna i det svenska juniorkocklandslaget lagade bäst och godast av alla tävlande landslag.
Tävlingen var indelad i flera olika klasser, där medaljer av olika valörer delades ut i varje klass.
Men totalsegern gick till Sverige, som därmed får den finaste guldmedlajen - den som ger mästartiteln.
Laget tog dessutom hem guldmedaljer i både grenen "Kalla bordet" och "Varmköket.
Det som avgjorde till svenskarnas fördel var det svenska kocklandslagets kreation av blomkål-brockoli-terrin med "nordisk eld" som förrätt, en rådjurshuvudrätt med sveciaost samt en hallonyoughurtmaräng till efterrätt. Mat som skämmer bort gommen, ansåg juryn.
Totalt har 54 nationer tävlat i matlagningsolympiaden.
Guld blev det även för det svenska seniorlaget, det som kallas Stockholm Culinary Team, eller kort och gott Svenska kocklandslaget.
Med andra ord storslam för Sverige.
Och för Gotland.